2777
2789

💎👗🥿 سیندرم اختلال شخصیتی سیندرلا چیست 🥿👗💎

● تو سرزمین قصه ها//خبر دادن فرشته ها//آهای آهای ای آدما//آدما آی آدما//شازده دل شهر شما//عاشق شده با یک نگاه//به دختر پاشنه کفش طلا//

نمیدونه که اون کیه؟//نمیدونه اسمش چیه؟

نمیدونه که اون کیه؟//نمیدونه اسمش چیه؟

تنونشون از اون بلاز//دختر پاشنه کفش طلا

نیمه شبه وقت فرار//یه لنگه کفش مونده بجا

یه لنگه کفش مونده بجا//دختر پاشنه کفش طلا

سیندرلا سیندرلا//خوشکل شهر قصه ها

سیندرلا سیندرلا//دختر پاشنه کفش طلا

سیندرلا سیندرلا//خوشکل شهر قصه ها

سیندرلا سیندرلا//سیندرلا سیندرلا سیندرلا سیندرلا

فرمون داده پیداش کنید//کفش طلا رو پاش کنید

فرمون داده پیداش کنید//کفش طلا رو پاش کنید

این کفش فقط مال اونه//اندازه ی پای اونه

این کفش فقط مال اونه//اندازه ی پای اونه

این در و اون در بزنین//به هر کوچه سر بزنین

این در و اون در بزنین//به هر کوچه سر بزنین ●

● بگین به من که اون کیه//اسم قشنگ اون چیه

قرعه ی شانس به نامشه//شازده شهر غلامشه

شازده شهر غلامشه//دختر پاشنه کفش طلا

خوشکل شهر قصه ها//دختر پاشنه کفش طلا

خوشکل شهر قصه ها//سیندرلا سیندرلا سیندرلا سیندرلا//کوچه به کوچه شهر به شهر//

نداشت کسی از اون خبر//کوچه به کوچه شهر به شهر//نداشت کسی از اون خبر//تا عاقبت تو یک خونه

تو زیر زمین یک کوچه//دختری با موی طلا

خسته ز دست دشمنا//کفش طلا رو پاش کرد

طلسم شهر رو وا کرد//کفش طلا رو پاش کرد

طلسم شهر رو وا کرد//سیندرلا عروس شد

قصه ما تموم شد//سیندرلا عروس شد

قصه ما تموم شد//سیندرلا عروس شد

سیندرلا سیندرلا سیندرلا سیندرلا ●

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

انیمیشن و کارتون و فیلم (( سیندرلا )) رو که دختر  همه دیدیم که دختر یتیمی که نامادری داره و موهای طلایی زیبا و جوان و خوش هیکل خیال پرداز بی زبون و اسیب و تروما دیده غیر مستقل و وابسته و پر از وحشت و اضطراب برای ازدواج نکردن که هیچوقت بهش اهمیتی داده نمیشه و به اصطلاح کلفت و نوکر و غلام حلقه به گوش و کارگر و پیشخدمت نامادریش و دو تا دخترای نامادریش هست و در انتظار یک پسر و مرد شاهزاده سوار بر اسب سفید زین شده بتازه و بیاد این دخترک رو نجات بده و اون امنیت و حفاظت جانی و مالی و عاطفی که از والدین پدر و مادر و خواهر و برادر و کل طایفه و همشهری هاش ندیده رو براش با چوبی جادویی سحرآمیز برآورده کنه و از زندان قلعه به قصر پادشاهی با گاری و لیموزین ببرنش به سرزمین رویاهای اکلیلی رنگارنگ تا ابد خوشوقتی اما دریغ از اینکه ازدواج و زناشویی کلی مسئولیت و وظیفه و تکالیف به عهده زن رابطه هستش و خود اون دختر و زن برای مرده میخواد چه همسری باشه ؟؟؟؟

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

♥︎عقده سیندرلا♥︎ یک سندورم و عارضه‌ای روانی- رفتاری است که کنایه‌ای منفی‌نگرا به ساختار داستان سیندرلا است. عقده سیندرلا را نخستین بار کولت داولینگ توصیف کرده است. نویسنده کتاب بر این باور است که به رغم دستاوردهای بی‌شماری که زنان طی قرن اخیر به‌دست‌آورده‌اند به دلیل اشاعه آثاری چون سیندرلا و نظایر آن، بسیاری از دختران جوان گرفتار عقده‌ی سیندرلا هستند و از وابستگی شدید و عدم‌ اعتمادبه‌نفس، ضعف برنامه‌ریزی اقتصادی، عدم تمایل به مشارکت سیاسی و اجتماعی، ابتلا به افسردگی و تمایل به اندوه‌زدگی، رنج می‌برند. بیشتر دختران جوان آرزو دارند که روزی مردی اگر نه سوار بر اسبی سفید، دست‌کم بر پشت فرمان یک اتومبیل آخرین سیستم از راه برسد و آن‌ها را به عنوان همسر به شهر آرزوهای دست‌نیافتنی ببرد. در بررسی‌هایی که از سوی آسیب‌شناسان اجتماعی در بررسی علل آمار فزاینده طلاق به‌عمل آمده، چنین نتیجه‌گیری شده که یکی از عمده‌ترین علل طلاق، عدم‌شناخت کافی زن و مرد از یکدیگر و عدم صداقت ♥︎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

♥︎ آنان به هنگام ازدواج بوده و به‌ویژه دختران اکثراً به هنگام ازدواج دچار عقده‌ی سیندرلا بوده‌اند و با عدم شناخت کافی و بلوغ فکری به دلیل وابستگی شدید و عدم استقلال در تصمیم‌گیری و صرفاً توجه به ظواهر فریبنده، تن به ازدواج داده‌اند.نویسنده در کتابش این عقده یا نشانگان را ترس زنان از استقلال و تمایل ناخودآگاه برای مراقبت‌شدن توسط دیگران توصیف کرده است. گفته می‌شود با بالغ‌تر شدن فرد، این عقده نمایان‌تر می‌شود. نام این عقده از نام یک شخصیت داستانی به نام سیندرلا برگرفته شده‌است. در داستان سیندرلا، زنانگی به صورت داشتن صفاتی همچون زیبا بودن، برازندگی داشتن، مؤدب بودن، پشتیبان دیگران بودن، زحمتکش و مستقل بودن و مورد حسادت واقع شدن از سوی زنان جامعه خود توصیف شده‌است؛ و این‌ها در حالی است که شخصیت زن داستان هیچ‌گونه عامل‌بودنی از خود نداشته و قادر به تغییر وضعیت خود نیست و حتماً بایستی توسط یک نیروی بیرونی، معمولاً یک مرد (در این‌جا یک شاهزاده) نجات پیدا کند.♥︎