مثل من شوهر دارم بچه دارم ولی ولی هنوز ک عشق قدیممو گاهی تو جایی میبینم قلبم تند میزنه نفسم میگیره اونجاس میفهمم اگه میشد اگ میخواست بهش میرسیدم چی میشد ولی همون از دور هنوزم دوسش دارم
اره دوست بودیم خیلی دوسش داشتم هیچ کس حتی شبیه اون نمیشه برام شمارشو دارم اکانتاشو چک میکنم ولی دیگ ...
چی شد کات کردید؟! مام عاشق هم بودیم بدجور، ولی بخاطر یه سری شرایط ول کرد رفت نامزد کرد. من هرروز مردم تا الانکه تقریبا 9 ماه شده و حالم داشت خوب میشد. دیروز پیام داد بهم دوباره داغون شدم. میگه پروفایلتو میبینم همیشه 😢
الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞
چی شد کات کردید؟! مام عاشق هم بودیم بدجور، ولی بخاطر یه سری شرایط ول کرد رفت نامزد کرد. من هرروز مرد ...
اون نخواست اون رفت فک کنم با کسی دیگه باشه🙂 چقد خوبه ک هنوز ب فکرته من زار میزنم ولی دیگه برنمیگرده میدونم هست میدونم کجاست همه چیشو میدونم ولی نمیتونم نزدیکش بشم دارم از این درد میمیرم🥲 چرا پسرا احساسشون کمه انگار ندارن بخدا
شرایطو مخالفت خانواده. ولی میدونم پشیمون میشه. الانکه اوج نامزدی و علاقست به من میگه هنوز عاشقتم و پروفایلتو چک میکنم همیشه. چه برسه بعدا که طرف براش عادی شد. به قول خودش عشق و رابطه ما از همه بهتر بود
الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞