2777
2789

نه بعضی ها عمل اولشون بد درمیاد مجبورن دوباره عمل کنن مثلا فرم اونی نیس که باید .یا پره های بینی ناهماهنگه. بعضی ها هم در اثر تصادف ... نیاز به عمل ترمیمی پیدا میکنن

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من میخوام ترمیم کنم ن بخاطر اینکه فرمش عوض شده بخاطر این ک فرمشو دوست ندارم

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
کسی بوده بعد چندسال عمل بینی بینیش خراب نشده باشه همون فرم عمل باشه؟

امکان نداره چون هرچی سن میره بالا بینی افتاده میشه سرش اون حالت اولشو از دست میده

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

من كساييو كه ديدمً دوباره عمل كردن، يا به خاطر اين بودًه كه اون چيزي كه ميخواستن در نيومده، يا درست مراقبت نكردن زمان چسب زدن و اينا كج شده بودً، و اينكه سن كه بالا بره براي بعضيا صورت انگار ميريزه و براي اينكه قيافه قبلو پيدا كنن اين كارو انجامً ميدن وليً بگم خود بيني تغيير زيادي كردًه باشه بعد از گذشت از عمل من نديدم تاحالا نميدونم 

زیاد کوچیک نشه؟!

نمیدونم اخه من کوچیک دوست دارم ولی دکترم طبیعی عمل کرد

خودت می دونی گلم ولی طبیعی قشنگ تره  طوری نشه فردا بگی کاش همونجور میذاشتم

پس چرا من عروسکی دوست دارم همه بهم میگن طبیعی قشنگه من میگم عروسکی فانتزی دوس دارم میدونم ی غلطی میکنم فرادا توش میمونم همه هم بهم میگن خودت خواستی حقته😁😁😁