2789
عنوان

قلبم می‌لرزه

81 بازدید | 5 پست

من قبلاً تپش قلب داشتم همه ش جوری ک با داروهم بزور آروم میگرف

الان ولی قلبم خیلی عجیب شده

یا می‌لرزه همه ش انگاری یا حس میکنم نمیزنه اصن یه وقتایی 

کسی همچین تجربه ای داشته؟!

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

دکتر بر.وووو

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

دکتر بر.وووو

چندبار رفتم

اکو و نوار و همه چی نرمال.

میگن از اضطراب یا مشکلات معده ت میتونه باشه

من برا همه شم دارو میخورم ولی هیچی ب هیچی 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم اینجوری میشم گاهی دکتر قلب هم رفتم اکو هم دادم چیزی نبود فقط فقط به خاطر استرسه شما هم برای اطمینان یه اکو قلب بده ان شاء الله که چیزی نباشه 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

اول به یک متخصص بیماری‌های قلب و عروق ( داخلی قلب ) مراجعه کرده معاینه کامل شوید و اگر لازم بود آزمایش خون بدهید تا مشخص شود مشکل شما از عملکرد و ساختار قلب است یا اختلال اضطرابی و هورمونال است 

بعد هم به دستورات دکتر عمل کنید 

زن یعنی زندگی 

چندبار رفتماکو و نوار و همه چی نرمال.میگن از اضطراب یا مشکلات معده ت میتونه باشهمن برا همه شم دارو م ...

منم اینطور بودم تهش فهمیدم هم بخاطر اضطرابمه که اضطرابو درمان کردم و هم بخاطر چیزایی ک میخورم ب بعضی چیزا حساسیت داشتم مثل کافئین و قهوه واینا 

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶