2777
2789
زمان ما اصلا این چیزا رسم نبود بیشتر جمع میشدن برای اعلام ازدواج و رسمی کردن یه بزن و برقص هم میکردن ...

ن والا ماهم خرید کامل نکردیم فقط چادر شال انگشتر.قرآن و شاخه نبات...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن والا ماهم خرید کامل نکردیم فقط چادر شال انگشتر.قرآن و شاخه نبات...

نمیدونم ولی آدم اینجا میخونه یا دیدم با عروس فرقی نداره فقط عروس لباس عروس تنش نیست

وطن یعنی گذشته حال فردا، تمام سهم یک ملت ز دنیا، وطن یعنی چه آباد و چه ویران، وطن یعنی همین جا یعنی ایران، وطن تنها میراثی است که هرگز نمیتوان آن را خرج کرد، هدیه داد و یا فروخت، اینجا ایران است؛ جایی که در آن تاریخ زنده است و هر گوشه اش گواهی بر گذشته های بزرگ و پر از افتخار دارد🌟⭐

اینا همش با خانواده عروسه بعد بله برون مراسمات با داماده

برای عقد و عروس هم که با داماده

یعنی داماد هم بله برون، هم عقد کنون هم عروسی کلی هرید میکنه برای عروس؟

وطن یعنی گذشته حال فردا، تمام سهم یک ملت ز دنیا، وطن یعنی چه آباد و چه ویران، وطن یعنی همین جا یعنی ایران، وطن تنها میراثی است که هرگز نمیتوان آن را خرج کرد، هدیه داد و یا فروخت، اینجا ایران است؛ جایی که در آن تاریخ زنده است و هر گوشه اش گواهی بر گذشته های بزرگ و پر از افتخار دارد🌟⭐

اره ولی هزینه های جانبی با عروسه

خیلی رسم و رسوم بدی شده دارم به این نتیجه میرسم پسرا حق دارن ازدواج نمیکنن ... واقعا 

دیگه بله برون اینهمه خرید  کیف و کفش و شال و روسری و و جواهر و لباس، باز برای عقدم همه اینارو بخرن تو دوران عقد کلی  بخره، برای خرید عروسی هم که دوطرف میخرن، خونه اجاره کنه، تالار و عروسی و سرویس طلا

الانم که حتما باید چند نوع غذا بلشه شب عروسی و... وسائل مهم و سنگین جهاز و

من اگه پسر بودم با این شرایط ازدواج نمیکردم

خودم زنم، ولی طرف ۱سال بعدش بعدش میبینی بعد اینهمه خرج کردن زنش مهره اش رو هم میزاره اجرا 

ما میترسیم برای برادرم بریم خواستگاری واقعا میگیم مجرد بمونه بهتره

خیلی رسم و رسوم بدی شده دارم به این نتیجه میرسم پسرا حق دارن ازدواج نمیکنن ... واقعا دیگه بله برون ا ...

همه هم که اینجوری نیستن عزیزم 

مثلا من خودم عروسی نمیگیرم بجاش گفتم طلا برام بگیره چون ما لرا طلا باید حتما رو لباسامون باشه 

حالا بعضیا میبینی از قدیم خودشون طلا خریدن یا خونه و ماشینشون دارن