2777
2789

جایگاه عروس با عروسه

باکس اینا با داماد ارایشم فکر کنم با عروسه

ولی من جایگاه باکس ارایشم همشو شوهرم داد😐😂

گفت جایگاه با خودتونه ولی من گفتم من که نخواستم خودتون خواستین خودتم باید بدی دیگه چیزی نگفت

البته پول ارایشمو هم بابام داد هم شوهرم😂

💍♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش ما بله برون کلا همچیش سمت خانواده دختره

چون اونا ب عنوان یک مهمان و خاستگار میان ک جواب بله رو از خانواده عروس بگیرن

پس وظیفه دخترو خانوادشه ک مقدمات رو فراهم کنن

بله رو ک گرفتن مراسمات بعدی همش پای داماده

سمت داماد فقط یه تیکه طلا لباس و هدیه های دیگه چادر گل و شیرینی میاره بقیش با خانواده عروس

والا ما زیاد سردرنمیاریم .عروسمون از طرف رابطمون گفته ک بپرس واسه آرایشگاهم میخوان چیکار کنن تشریفات میارن یانه ماهم ب شک افتادیم

جایگاه و آرایش و لباس، میوه با عروس و همچنین 

باکس هدیه و طلا و شیرینی و ‌...با داماد

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

زمان ما اصلا این چیزا رسم نبود بیشتر جمع میشدن برای اعلام ازدواج و رسمی کردن یه بزن و برقص هم میکردن یه نشون بود و کله قند و تمام نهایت یه ساعت

و چادر و گل و این چیزا

یه دفعه چقدر همه چیز تغییر کرد الان بله برونها با عروسی فرق نداره داماد کلی هم خرید لباس و کیف و کفش و سرویس طلا، فیلمبرداری ، باکسهای مختلف و تزئین شده مدل به مدل، بعد دوباره جشن عقد یا نامزدی،

حنابندون، عروسی، پاتختی

البته اینجا حنابندون و پاتختی کلا حذف شده