2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

129 بازدید | 28 پست

سلام. وقتتون بخیر عزیزان

در رابطه با عکس رنگی رحم ، اگر روز سیزدهم سیکل انجام بشه مشکلی ایجاد میشه؟ به من گفتن پایان پریودی که در واقع میشه پنجشنبه که دکتر نیست. شنبه و یکشنبه هم خودم به هیچ وجه نمیتونم برم. دوشنبه میشه روز سیزدهم سیکل. 

اگر اطلاع دارید لطفاً راهنمایی کنید. ممنون میشم

هر کاری که شروع شده بالاخره یه روز تموم میشه.

از روز هشتم تا روز یازدهم سیکل انجام میدن بعد اون اصلا نمیگیرن چون ممکنه لقاح گرفته باشه 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرقی نداره فقط برای رفع بسته شدن لوله انجام میشه و نباید پری باشی

من انجام دادم ب خونریزی افتادم و یه هفته بعدش پری شدم سر موقع

خدایا شکرت❤️مواظب تو دلیم باش صحیح و سالم بغلش کنم خداجونم
از روز هشتم تا روز یازدهم سیکل انجام میدن بعد اون اصلا نمیگیرن چون ممکنه لقاح گرفته باشه

ممکنه یعنی با وجود اینکه پریود شدم ولی لقاح صورت گرفته باشه؟

ممکنه یعنی با وجود اینکه پریود شدم ولی لقاح صورت گرفته باشه؟

از روز دوازدهم سیکل امکان لقاح گرفتن هست گلم برای همین میگن قبل روز دوازدهم بری  که  عکس یه وقت باعث خارج رحمی شدن یا از بین رفتن نطفه نشه 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

نمیدونم ولی فک نکنم مشگلی باشه از دکترت بپرس من ۸ سیکلت رفتم

منشی اول گفت که نمیشه. من که گفتم به هیچ وجه برام شنبه و یکشنبه مقدور نیست، گفت بذار حساب کنم، باشه دوشنبه بیا.

منم الان شک کردم که کار درست چیه. همینطوری کلی استرس دارم در حال حاضر

از روز دوازدهم سیکل امکان لقاح گرفتن هست گلم برای همین میگن قبل روز دوازدهم بری که عکس یه وقت باعث ...

متوجه شدم. ولی خب اگر رابطه نباشه پس امنه. درسته؟

متوجه شدم. ولی خب اگر رابطه نباشه پس امنه. درسته؟

آره