2777
2789
عنوان

شوهر بی فکر

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 21 پست
اون سرده دست خودش نیست مثل اینکه گشنه نباشی یکی بزور بهت غذا بده باید با خودش حرف بزنی ببریش دکتر با ...

خب اصلا اینو مشکل نمیدونه .بعدشم همش منو میبره بالا .فکر میکنه من قدیسی چیزیم که نیاز ندارم به این روابط و فقط خودش نیاز داره.منم دیگه نمیتونم مطرحش کنم چون سنگ رو یخ میشم

خب اصلا اینو مشکل نمیدونه .بعدشم همش منو میبره بالا .فکر میکنه من قدیسی چیزیم که نیاز ندارم به این ر ...

خب همون لحظه که تعریف می‌کنه بگو اونم نیازه مثل آب وغذا خدا گذاشته باهمسرت هرچی عشق کنی خدا بیشتر دوست داره 

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب همون لحظه که تعریف می‌کنه بگو اونم نیازه مثل آب وغذا خدا گذاشته باهمسرت هرچی عشق کنی خدا بیشتر دو ...

متاسفانه مشکل من پایه ای تر از این حرفاس .من نمیتونم زیاد از این موضوعات مطرح کنم چون بی اختیار میزنم زیر گریه و احساس شکستن و خرد شدن میکنم و اونم اصلا چیزیو مطرح نمیکنه و دائم فکر میکنه من اذیت میشم اگه مطرح کنه 

راهش اینه با تغذیه و دارو و داروهای گیاهی میل جنسیشو بالا ببری که چیزسختی نیست کلی درمان داره

حس نمیکنم بخاطر میل جنسی باشه .بخاطر طرز فکرشه .یا کلا مریضه داره منو عذاب میده