2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد رنگ بخوام آموزش ببینم شما میدونید چخ مدت طول میکشه

دورش ۶ ماهه اس هزینشم من پارسال رفتم ۹ تومن بود البته اون آموزشگاهی که من رفتم رنگ و کراتین رو همزمان یاد میداد دیگه بقیه جاهارو اطلاعی ندارم

هر کدوم ک توش خبره بشی

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

من هم مژه کارم هم تتو بدن هم کراتین ..البته ۶ ماهه که کلاااا گذاشتم کنار بعدچندین سال

اما هرکدوم بسته به شرایط و دوره های متفاوت بازارکار بهتری داره ..کراتین درامد بیشتری داره و اما به شدت به دست و گردنت آسیب میزنی..

مژه راحت تره اما درامدش از کراتین کمتره

تتو بدن هم فقط مشتری های خاص خودشو داره

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
کراتین چخ آسیب هایی داره ببخشید؟

چون زمان زیادی ایستاده ای و از دستت کارمیکشی من گردن و کتفم بعد ی مدت اسیب دید

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉