2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کت جین شلوار بگ و شالی ک به کتم اومد ....

و کاملا خودم بودم 

و همین باعث شد خوشش بیاد ازم و چندین بار هم بهم گفت ک وقتی دیدم برای اولین بار خودت بودی خوشم اومده ازت

که عشق از پیله های مرده هم پروانه میسازد

وای همش میترسیدم بلایی سرم بیاری خیلی هم معذب بودم🤣🤣

دقیقا یادم نیست چی تنم بود فقط یادمه هر چی بود رنگش ابی بود چون هی میگفت من خیلی ابی دوست دارم😅😂

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezooo80

کت جین شلوار بگ و شالی ک به کتم اومد ....و کاملا خودم بودم و همین باعث شد خوشش بیاد ازم و چندین بار ...

خودت بودی یعنی راحت بودیو خاکی؟

حقیقتا من اصلا دختر چس کلاسی نیستم بعد دوستم میگه خاکی باشی خوشش نمیاد

خودت بودی یعنی راحت بودیو خاکی؟حقیقتا من اصلا دختر چس کلاسی نیستم بعد دوستم میگه خاکی باشی خوشش نمیا ...

اره خیلی راحت و خاکی 

مثلا گفت چ کافه ای بریم هر چی خودت بگی 

گفتم واقعیتش من کافه تاالان نرفتم تو که اهلشی بگو 

هر کافه ای نشونم می‌داد میگفت خوشت نیومد بگو و واقعا رک میگفتم 

تا آخرش اون کافه ای ک خوشم اومد رفتیم 

دوستت اشتباه میکنه پسره اگر ادن منطقی و درستی باشه مطمئن باش از دختر خاکی خوشش میاد

اره خیلی راحت و خاکی مثلا گفت چ کافه ای بریم هر چی خودت بگی گفتم واقعیتش من کافه تاالان نرفتم تو که ...

این پسره همش ازم میپرسید قبلا تو رابطه بودی؟ من دوس نداشتم بپرسه (البته نبودم من) بعد خودشو گف دلیل کاتشو اینارو

این پسره همش ازم میپرسید قبلا تو رابطه بودی؟ من دوس نداشتم بپرسه (البته نبودم من) بعد خودشو گف دلیل ...

نه اتفاقا خوب کرد 

بذار خوب شناخت داشته باشید نسبت به هم 

مثلا من میدونم ک اون قبلا یک ماه با یه دختری بوده فقط دختره خیانت کرده حتی میدونم شهر دختره کجاست 

اونم میدونه من کسی توی زندگیم نبودا