2777
2789

رژیم و ورزش جوری ک عرق بریزی 

قرص cla 1000

قرص ترمواسلیم 

قرص کروم

هر ۳تاشو بخری و بخوری پهلو و شکمت اب میشن

و حذف شیرینی و برنج 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

رژیم و ورزش جوری ک عرق بریزی قرص cla 1000قرص ترمواسلیم قرص کرومهر ۳تاشو بخری و بخوری پهلو و شکمت اب ...

شکم پهلو ندارم اصلا بیشتر رونام پره کلا دوس دارم لاغر لاغر بشم این قرصا چن کیلو کم میکنه ؟داروخانه داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شکم پهلو ندارم اصلا بیشتر رونام پره کلا دوس دارم لاغر لاغر بشم این قرصا چن کیلو کم میکنه ؟داروخانه د ...

همشو داروخونه داره 

برای ران پا بزو باشگاه و فقط تردمیل و دوچرخه بزن و پیاده روی کن 

سر یکماه چوب میشی 

ورزش های کششی هم انجام بده 

این قرص ها حدقل ۱۰تا ۱۵ کیلو کم میکنه 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

همشو داروخونه داره برای ران پا بزو باشگاه و فقط تردمیل و دوچرخه بزن و پیاده روی کن سر یکماه چوب میشی ...

والا چندین ساله ورزش میکنم هیکلم بدنی ولی توپرم دوس دارم لاغر لاغر شم…هرسه تاشو باهم بخورم؟مرسی از راهنماییت عشقم

والا چندین ساله ورزش میکنم هیکلم بدنی ولی توپرم دوس دارم لاغر لاغر شم…هرسه تاشو باهم بخورم؟مرسی از ر ...

ببین  لاغر لاغر هم قشنگ نیس زیاد 

فرم بده ب بدنت 

مثلا باسن و سینه ی گرد و محکم 

پاهای کشیده 

بازوهای لاغر 

ولی همش ب اندازه

خیلی خیلی لاغر بشی از صورت میفتی 

هر ۳تا قرص رو باهم نخور 

۳تاشو باید بعداز غذا بخوری 

مثلا بعداز صبحانه کروم بخور 

بعداز ناهار ترمو اسلیم بخور

بعداز شام cla1000 بخور 

ببین لاغر لاغر هم قشنگ نیس زیاد فرم بده ب بدنت مثلا باسن و سینه ی گرد و محکم پاهای کشیده بازوهای لا ...

نمیدونم چرا جدیدا انقد رفته رومخم ک لاغر لاغر باشم وگرنه من قدم ۱۷۰وزنم ۶۷ ینی چاق نیستم ولی دلم میخواد اسکینی شم نمیدونم دردم چیه