2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صددرصد منفی، چون شناختی ازش نداری، اگه به ازدواج ختم بشه، مجبوری غربت رو تحمل کنی، دوری از خانواده بسیار سخت و سنگین هس، تازه اگه شوهرت خوب از آب در بیاد که مشکلت فقط دوری و غربت هس، وگرنه شوهرت بد باشه خانوادش غریب گیرت بیارن و دخالت کن باشن و سو استفاده گر باشن که دیگه واویلا 

ببخشید اگه بدونی یبار بهت خیانت کرده چی؟میبخشیش؟بعد فک کن ۴ سال تو رابطه هم باشی

ببین کلا یکم سخته در مورد روابط عاطفی بقیه نظر دادن، چون وقتی به بخشش فکر کردی یعنی هنوز دوسش داری من چرا یه چیزی بگم که فقط ته دلت خالی شه الان، ولی به نظرم با خیانت نمیشه کنار اومد، تا همیشه به دوست دارم هایی که بهت میگه شک میکنی، تو بهترین لحظات ممکنه یهو حالت بد شه و یاد این قضیه بیفتی