2777
2789

دخترا کنم یازدهم انسانیم 

اما مدرسم شبانه روزیه نمونه سوال و سوال مهم امتحان ندارم چون فقط شهریه میدم و میرم امتحان میرم 

چون نامزد بودم رفتم تون مدرسه الان جدا دارم میشم .... خلاصه 

میشه کمک کوچیک کنید سوال مهم اگه معلمتون گفته به منم بگین 

ممنون میشم 

عاشق امام حسین♥️🫀

دوازدهمم انسانی ام. ببین فارسی و زبان و دینی بیشترین ضریب ها رو دارن سعی کن نمره خیلی خوبی بگیری. اصلا هم استرس و نگرانی نداشته باش کتاب رو کااامل و دقیق بخونی راحت 20 میگیری پارسال الکی برای ما سخت جلوه دادن دبیرامون ولی خیلی امتحانا اسون بود. فقط کتاب رو کامل بخون و مرور کن

همه ی کادر های سبز و فعالیت ها و تدبر های دینی و خلاصه همه چیز رو بخون. ایه های دینی رو خوب بخون چون سوال میاد که به چی اشاره داره و فلان. پارسال بیشتر امتحان انسان و محیط ازفعالیت ها بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوازدهمم انسانی ام. ببین فارسی و زبان و دینی بیشترین ضریب ها رو دارن سعی کن نمره خیلی خوبی بگیری. اص ...

ببین من تازه می‌خوام شروع کنم 

برنامه ریختم از 5صب تا شب. بکوب تا خرداد بخونم 

ینی نمره خوب میگیرم قبول میشم ؟

درس ها این ترم دینی🤍 عربی 🤍زبان🤍 جغرافیا 🤍انسان محیط زیست برداشتم 

یدونه کتاب و کامل بخونم 

بعد کتاب خیلی سبز بدرد بخوره بخرم ؟

دوتا کتاب سفارش دادم فرمول بیست برای عربی و زبان 

عاشق امام حسین♥️🫀

همه ی کادر های سبز و فعالیت ها و تدبر های دینی و خلاصه همه چیز رو بخون. ایه های دینی رو خوب بخون چون ...

مرسیییی گلم

فقط اینکه انسان محیط زیست چطوریه سخته ؟

دینی چی .

عاشق امام حسین♥️🫀

ببین من تازه می‌خوام شروع کنم برنامه ریختم از 5صب تا شب. بکوب تا خرداد بخونم ینی نمره خوب میگیرم قبو ...

ببین نهایی اسون تر از چیزیه که فکر میکنی به شرطی کخ دقیق  بخونی. حتی از امتحان های دبیرا هم اسون تره. اول کتاب رو خوب بخون بعد نمونه سوال حل کن. بیشتر هم سعی کن سوالای نهایی پاارسال رو حل کنی ما یه شبه نهایی هم پارسال دادیم اونا رو هم بخون. خلاصه عااالی بخونی واقعا 20 میشی. من 4تا درس رو 20 شدم نمره زیر 18 نهایی هم نگرفتم. ایشالا موفق باشی

مرسیییی گلمفقط اینکه انسان محیط زیست چطوریه سخته ؟دینی چی .

دینی یازدهم اره حجمش زیاده ولی درسای اخر هم کوتاهه هم اسونه. یه درس هست درمورد ولایت فقیه و مرجعیت دینی اینا مهمه یه درس هم درمورد حدیث های مهمه مثل ثقلین و تطهیر اونا رو خود کتاب علامت زده که باید حفظ کنی ولی از من به تو نصیحت بشین همه ایه ها رو حفظ کن که مثلا به چی ربط داره...  محیط زیست بستگی داره من دوسش نداشتم ولی خیلیا خوششون میاد اما درس سبکیه 

ببین نهایی اسون تر از چیزیه که فکر میکنی به شرطی کخ دقیق بخونی. حتی از امتحان های دبیرا هم اسون تره ...

مرسییی عزیزم خیلییی خوب توضیح دادی راهنمایی کردی واقعا نمیدونستم چیزی

شما چقذ وقت گذاشتین خوندین 20شدین؟

من از الان تا خرداد بخونم کامل میشه ینی .

عاشق امام حسین♥️🫀

ببین نهایی اسون تر از چیزیه که فکر میکنی به شرطی کخ دقیق بخونی. حتی از امتحان های دبیرا هم اسون تره ...

نمونه سوال های پارسال و یا امتحان های پارسال از گوگل بزنم تمرین کنم .؟

عاشق امام حسین♥️🫀

دینی یازدهم اره حجمش زیاده ولی درسای اخر هم کوتاهه هم اسونه. یه درس هست درمورد ولایت فقیه و مرجعیت د ...

آره از فردا بکوب شروع به خوندن میکنم دیگ 

از همون کانال های که گفتی دانلود میکنم 

همینا رو 

مرسی که. راهنمایی می‌کنی 

عاشق امام حسین♥️🫀

مرسییی عزیزم خیلییی خوب توضیح دادی راهنمایی کردی واقعا نمیدونستم چیزیشما چقذ وقت گذاشتین خوندین 20شد ...

من از نیمه فروردین شروع کردم. اره حتما میتونی ازالان 20 شی فقط مرورت زیاد باشه. والا من که کنکوری ام گذاشتم بعد کنکور بخونم. حتما میشه که نمره خوبی بگیری

نمونه سوال های پارسال و یا امتحان های پارسال از گوگل بزنم تمرین کنم .؟

پارسال اولین سالی بود که یازدهم نهایی شد. امتحان نهایی های پارسال + امتحان شبه نهایی پارسال رو دانلود کن. نمونه سوالای مختلف هم از سایت کانون دانلود کن بخون. 

راستی یه چیز دیگه. از جلسه امتحان که برمیگردی خونه نمره ای که فکر میکنی میگیری رو بنویس روی یه کاغذ که وقتی نتایج اومد و نمره هات رو دیدی بدونی باید اعتراض بزنی یا نه. حتما این کار  رو بکن. تو امتحان هم با یه خودکار ابی یا مشکی ترجیحا مشکی پاسخنامه رو پر کن. حتتتما خوش خط و باحوصله بنویس چون بعضی مصحح ها بی حوصله ان ببینن بد خط نوشتی خط میزنن و نمره بهت نمیدن میرن سوال بعدی