2777
2789
عنوان

بهترين عادت شوهرتون چيه؟؟؟

3386 بازدید | 126 پست

خانوما سلام؛

چند وقت پیش تایپیک « مزخرف ترين عادت شوهرتون چيه؟؟؟ » توسط یکی از خانم ها درج شد و اتفاقاً زیاد هم استقبال شد. من به عنوان یک آقا، تمام نظرات خانم ها را خوندم. با خوندن خیلی از نظرات از خودم به عنوان یک مرد خجالت کشیدم و با خوندن تعدادی از  نظرات هم درس گرفتم تا اینجوری نباشم. برخی نظرات اتفاقاً عادات خوبی بود که برای خانمی بد میومد.

به هر حال میان نظرات پیشنهادی هم بود که رفتارها و عادات خوب شهرهرهاتونم بگید. لطفاً عادات و رفتار خوب همسرهاتونم بگید تا باز ما مردها استفاده کنیم. چنانچه یک مرد اینجا نظرات شما را بخونه و در رفتارش نسبت به خانمش تجدید نظر کنه، کار مثبتی انجام دادید.

حالا من : یک رفتار خوب من اینه که در کار خونه، سعی می کنم کمک بدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط سعی میکنی یاواقعا کمک میکنی؟😑😏

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

بهترین عادتش تامن نشینم سر سفره اونم نمیتونه غذا بخوره اصلا

دومیشم دستش میزاره زیر سرم تا خوابش ببره

اینکارو نکنه تاصبح نمیتونه درست بخوابه

خدایا امیدم به تو ناامیدم نکن...

اعتماد به نفس بالا.تو هر شرایطی هیجانی نمیشه ونمیترسه

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

حُسن شوهرمن اینه خاله زنک نیس وراز داره

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

شوهرم ی مرد ب معنای واقعیه....

وقتی بامن ازدواج کرد دور همه چیزو خط کشید....

بدون اینکه من بهش چیزی بگم😉

💕💜😎والا الان خوشکل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕کانال پراز نمدی های خوشکل من@namadigolgoli