2777
2789
عنوان

دوفاستون

163 بازدید | 10 پست

بچه ها من کیست دارم و مجردم.

دکتر بهم قرص دوفاستون داده

منشی گفت زمان پریود هم بخور

شما هم زمان پریود خوردین؟

اخه روز دومه خونریزی ندارم 

لطفا لایک نکنید ممنون.

من  واس تنبلی میخورم ولی زمان پریودی نمیخورم

سوگَند بِه نامَت کِه تو آرام مَنی😌!زیرِ رَگبارِ زَمانِه تو فَقَط یارِ مَنی🫀🫂! تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به عشقمه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ضرر داره؟ نمیدونم بخورم یا نه

ضرر ک داره قطعا هر قرصی ولی وقتی تجویز کرده بخور دیگ لج نکن با خودت

سوگَند بِه نامَت کِه تو آرام مَنی😌!زیرِ رَگبارِ زَمانِه تو فَقَط یارِ مَنی🫀🫂! تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به عشقمه

برای چی داده بهت؟اگه داده پریود بشی زمان پریود نباید بخوریاگه داده پریود نشی باید همینطور به خوردنش ...

هیچکدوم. سنو دادم کیست بود نتونسته بود  نوعش  رو تشخیص بده گفت اینو بخور بعد ک پریودت تموم برو سنو بده

لطفا لایک نکنید ممنون.
هیچکدوم. سنو دادم کیست بود نتونسته بود نوعش رو تشخیص بده گفت اینو بخور بعد ک پریودت تموم برو سنو ب ...

خب پس باید وقتی پریود میشدی قرص رو قطع میکردی

دکتر که به من میگفت وقتی پریود شدی دیگه نمیخواد بخوری

چون بعضی ها که مثلا برای تنبلی میخورن ممکنه قطع کنن ده روز بعدش پریود بشن 

برای اندومتریوزیها که ممکنه بدن بگن شش ماه پشت هم بخور پریود نشی 

برای تو از اونایی بوده که قرصو داده که قطع کنی و پریود بشی و بعد بری سونو نوعش رو ببینه چطوریه 

احتمالا منشی اشتباه کرده 

حالا مشکلی نیست 

ولی اگه خدای نکرده کیستت اندومتریوز بود بیا اینجا کامنت بذار راهنماییت کنم 

خب پس باید وقتی پریود میشدی قرص رو قطع میکردیدکتر که به من میگفت وقتی پریود شدی دیگه نمیخواد بخوریچو ...

اتفاقا کیست اندومتریوز داشتم ۳سال پیش لاپروسکوپی کردم. الانم احتمال همینو داده

ولی همیشه میرم تهران سنو بدم الان نتونستم برم شهرخودم سنو دادم 

۱۰ روز پیش سنو دادم نتونست درست تشخیص بده دکتر گفت احتمالا همینه  این قرصا رو بخور بعد این پریودت دوباره برو سنو

لطفا لایک نکنید ممنون.
هیچکدوم. سنو دادم کیست بود نتونسته بود نوعش رو تشخیص بده گفت اینو بخور بعد ک پریودت تموم برو سنو ب ...

برا یکی اقوام دکتر گفته بود باید کیست رو عمل کنه اما با داروهای طب اسلامی خوب شد دکتر سونو بعدی رو دید گفته بود حتما اشتباه شده

تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن