2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای من از سزارین اولم سه ماهه میگذره فکر کن بخواد دومیش هم بیاد دیگه من خودکشی میکنم

فقط خیلی خیلی خیلی مراقب باش چون خیلی سریع ادن حامله میشه من خاک توسر اصلا نفهمیدم

فقط خیلی خیلی خیلی مراقب باش چون خیلی سریع ادن حامله میشه من خاک توسر اصلا نفهمیدم

اگه شوهری باشه آدم سریع حامله میشه عزیزم من به عنوان برادر بیشتر روش حساب باز میکنم😑😂

ولش کن فکرنکن بهش به هرحال سزارین درد داره دیگه.فوقش شیاف میذاری

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

عمل چه بدی های داره بهم می گین ؟

برای اولی عالی بود انگار نه انگار زایمان کردم دومی خییییلی بد بود بااینکه دکتر و بیمارستانمم یکی بود با دفعه ی قبل

خیلی جای بخیه هام درد میکرد راه رفتن سخت بود برام خیلی زیاد درد داشتم به حدی که دو هفته که گذشته بود زدم زیر گریه 

تا دو هفته جلوی خودمو گرفتم بعدش نتونستم دیگه