2777
2789

من مجردم تو خونه پدر مادرم زندگی میکنم خب به عنوان کسی که اینجا زندگی میکنه بجای غذا و جا و مکان طبیعیه که خیلی از کارای خونه گردن منه .

خیلی وقتا دوست داشتم یه خونه از خودم داشتم که هر جور دوست دارم چیدمانش کنم و کلا زندگی مال خودم بود دیگه ،وقت بیشتری داشتم و بدون توضیح به کسی کاری که تصمیم دارم رو شروع کنم .

بعد میگم متاهل بشه ادم شاید به این چیزی که بخواد برسه ،اره شاید خونتو بتونی هر جور بخوای بچینی ولی اونم اگر چه دیر ولی بالاخره به شوهره بگی چکار میخوای بکنی ،وقت هم که تا بچه نداری وقتت ازاده بعدش دیگه از مجردی بدتر میشه 

بعد اگر قراره ادم متاهل بشه ها من دوست دارم کارش یجوری باشه که صبح تا ساعت مثلا ۵/۶باشه اونجوری دیگه ناهار میخواد درست کنی براش فقط یه شامیه و صبحانه که اگر صبحانه خور نباشه راحتره😁😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مجردی شما هم،بیا درد و دل کن

نه

من مجرد بودم اجازه هیچ کاریو نداشتم بعدش ازدواج کردم شوهرم اهل تفریح ومسافرت نیس همش سرکاره منم همش خونه الانم ک بچه دارشدم گرفتار اینام

اززندگیم لذت نبردم ناراحتی اعصاب گرفتم🥲🥲

مستقل شدن بهتره

والا قصدشو دارم ولی پیش نمیاد متاسفانه کار پیدا نمیشه از طرفی خونه مجردی هم نمیشه گرفت نمیذارن اگر چه اگر کاری هم باشه که ۱۰تومن هم باشه حقوقش باز هم کرایه خونه و ویایل خونه رو نمیشه گرفت

والا قصدشو دارم ولی پیش نمیاد متاسفانه کار پیدا نمیشه از طرفی خونه مجردی هم نمیشه گرفت نمیذارن اگر چ ...

اره نمیشه تنهایی 

سرمایه اولیه هم میخاد پول رهن خونه با وسایل 

مربی باشگاه بدنسازی 

نهمن مجرد بودم اجازه هیچ کاریو نداشتم بعدش ازدواج کردم شوهرم اهل تفریح ومسافرت نیس همش سرکاره منم هم ...

ای بابا ،زندگی خیلی سخته ،هیچ جوره نمیشه راضی بود انگار همش باید شرایط رو عوض کرد وقتی هم عوض میشه باز میخوای عوض کنی.

تو همین سایت میبینیم یسریا میخوان شوهر کنن زندگیشون عوض شه بعد از اون بچه میارن بعد از اون که بچهاشچن بزرگ میشن میرن دانشگاه میخوان باز یجور دیگه شرایطو تغیر بدن

اره نمیشه تنهایی سرمایه اولیه هم میخاد پول رهن خونه با وسایل

اره دیگه ،از طرفی تنهایی هم خوب نیست کلا نه برای امرار معاش کلا برای زندگی کردن ،گاهی ادم دلش میخواد دیر وقت با یکی حرف بزنه یا مشورت بگیره یا هر چیز دیگه ای خوبه که یه نفر باشه ،ولی کسایی که تو یه خونه قراره زندگی کنن بنظرم حداکثر سه نفر باشن بیشتر بشه من دوست ندارم