2789
عنوان

فامیل بد

61 بازدید | 5 پست

من کلا با کسی کاری ندارم نه غیبتشون میکنم نه دخالت میکنم تو زندگیشون نه ظلمی در حقشون کردم نه بد رفتاری کردم

فقط آدم کم حرف و درون گرایی هستم 

نمیدونم چرا بقیه با من بدن 

چشم دیدنم رو ندارن 

هم فامیل خودم هم فامیل همسرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آخه نه درآمد آنچنانی داریم نه خونه ماشین آنچنانیقیافه ام خوبه اما نه اونقدری که باعث حسادت بشه

باشه همین که همسرت خوب باشه 

زندگیتون خوب باشه

منم خودم همیشه فکر میکردم من که چیز خاصی ندارم چرا مردم حسادت میکنن 

حالا مشکل حسادت مردم از بدو تولدم بود چون بچه هم سن و سال زیاد بودن تو فامیل بعد منو میزدن تو سر بچه هاشون بچه هاشون از بچگی چشم نداشتن منو ببینن من از اون بچه مردما بودم که همه بچه ها بدشون میومد و تو دانشگاه هم حالا به خاطر درس و موقعیت و همینطور بگیر بیا جلو تو زندگی ...

حتی خانواده خودمم توشون حسود بود 

باشه همین که همسرت خوب باشه زندگیتون خوب باشهمنم خودم همیشه فکر میکردم من که چیز خاصی ندارم چرا مردم ...

وای منم از بچگی با اینکه با کسی کاری نداشتم 

اما هیچکس منو تحویل نمی‌گرفت باهام دوست نمیشد

وای منم از بچگی با اینکه با کسی کاری نداشتم اما هیچکس منو تحویل نمی‌گرفت باهام دوست نمیشد

ببخشید ولی ادمای عوضی دوست دارن با یکی مثل خودشون عوضی دوست بشن با ادم مثبت حال نمیکنن 

واسه همین از ادمای مثبت و درونگرا و کم حرف خوششون نمیاد

منم از اینا بودن که میرفتم تو جمع همشون که داشتن در مورد دوست پسر و کثافت کاریشون حرف میزدن سکوت میکردن بابا تو حرفم نزنی من از قیافت میفهمم چیکاره ای جلو من نقش بازی نکن