2777
2789
عنوان

ارشد بخونم یا بچه دار شم

356 بازدید | 30 پست

خانوما همسرم گیر داده بشین ارشد بخون بیکاری تو خونه 

از یه طرف بعد ۶ سال دلم بچه میخواد .. میترسم بچه بیاد و همه چی و درس قاطی شه شما بودید چیکار می‌کردید 

میگم خدای نکرده درس و ترجیح بدم دیگه بچه دار نشم چی

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چندسالتونه؟

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 10سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

چند سالته؟؟؟

چرا بچه دار نشی!؟

اگر بالا ۳۰ هستی

بپر یه ازمایش ذخیره تخمدان یا همون مولریان جای معتبر بده ببین اوضاع چجوره

اگر اوضاع خوب بود

برو سراغ درس

ارشدت نهایتا ۲ ساله

اگر واقعا میتونی بعدش وارد بازار کار بشی !!

و طوری کارت باشه ک بچه رو بتونی نگه داری یعنی کل روز ترکش نکنی دیگ

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

الان شاغلی؟

مدرس آموزشگاه بودم الان بیکارم

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...