2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 51 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا چرا تا حالا ازدواج نکردین ؟ فقط به خاطر کار؟ احساس نکردین که ی خانوم خوب ی خونه گرم و بچه داشت ...

خب درس خواندم دیپلم گرفتم،سربازی رفتم،بعدش وارد شرکت شدم،پول پس اندازکردم،و یه ماشین خریدم

سپاسگزار از خدایی ک همین نزدیکیست!!!!🌹

یکی دو سال از خودت کوچیکتر تا یکی دو سال از خودت بزرگتر بهترین تفاهمه و کمترین اختلاف و رابطه دوستان ...

باید برم ببینم اصلا کسی بهم اوکی دوستی میده

خب درس خواندم دیپلم گرفتم،سربازی رفتم،بعدش وارد شرکت شدم،پول پس اندازکردم،و یه ماشین خریدم

خداروشکر که تونستین همه کارا رد انجام بدین 

انشالله به زودی با دختر خوبی ازدواج کنید 

شرایططو بگو چی داری کارت چیه خونه ماشین اینات اگ اوکیه ازدواج کن

والا تو شهرک صنعتی شهر ساوه کار میکنم،۲۵حقوقم،ماشین تیبا دارم،همین

خواهرانه میگم اگه استقلال مالی نداری نرو خواستگارینامزد منم اصرار کرده بودن بهش پول نداشت و وابسته م ...

من خودم میتونم رو پای خودم بایستم،الانشم ب خانواده ام کمک مالی میکنم

والا تو شهرک صنعتی شهر ساوه کار میکنم،۲۵حقوقم،ماشین تیبا دارم،همین

خب  ی وام بگیر خونتم اوکی کن هرجا بری بله رو گرفتی حالا نخریدی هم باز اشکال نداره دختر قانع پیدا کن ازدواج کن بره خار مادرتو انقد عذاب نده 😁

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

من خودم میتونم رو پای خودم بایستم،الانشم ب خانواده ام کمک مالی میکنم

الهی شکر این خوبه

مسیله بعد اینه که سعی کن دختری انتخاب کنی که مورد تایید خانوادت باشه

من خانوادش خودشون منو پیشنهاد داده بودن اما بعد نامزدی 

اصلا اون چیزی که گفته بودن نبودن نامزدمم نتونست رابطه دوتا خانواده رو تحمل کنه

چرا دنبال دوستی ای به مادرت بسپار خودش با یکی اشناتون کنهاینطوری دخترا بیشتر علاقمند میشن برای اشنای ...

اخه،من حق انتخاب دارم،اینجوری ک نمیشه،از منم باشه میگه با این دختر همسایه،زینب ازدواج کن دختره ۴۱سالشه

2790
2778
2791
2779
2792