2821
2789
عنوان

مادرشوهر

226 بازدید | 20 پست

من باردارم دخترم وقتایی که حوصلش سر می‌ره می‌ره خونه مادر شوهرم بعد مادر شوهرم هی ازش می پرسه مامانت چیا میخوره بابات چی می‌خره از بیرون امروز ناهار چی داشتین؟دخترم اومد گفت مامان بزرگ سوال پیچم می‌کنه منم ناراحت شدم به شوهرم گفتم برا چی خورد و خوراکو از بچه میپرسه؟شوهرم زنگ زد به مادرش گفت واسه چی اینا رو می‌پرسی این بهش بر میخوره.حالا کار خوبی کردم گفتم یا نه؟

هر جور که مطلوب خودت هست,همان باش😊😎

خیر کارت خوب نبوده 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا شوهرتم به این صراحت نمی‌گفت😄

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بستگی داره بیس اخلاقی مادرشوهرت چیه اگه زن خوبیه شاید می‌خواسته بدونه شوهرت بهت میرسه چیز مقوی میخره یا نه اگه کلا فضول باشه خوب کاری کردی 

ولی خوبه شوهرت زنگ زده بهش حالا اگه من میگفتم شوهرم هیچی نمی‌گفت😂

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

خوب کاری کردی باید میگفتی ولی نه به این شکل 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود

یه لحظه عصبانی شدم

از این به بعد عصبانی شدی به ده روز بعد فکر کن که قرارها حتی این موضوع یادتم نباشه پس ارزشی نداره الان زندگی رو به کام خودتو خانوادت تلخ کنی 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
2790
2823
2791
2779
2792