2789
عنوان

خیلی دلخورم😞

94 بازدید | 10 پست

دختر عموم که از بچگی باهم صمیمی بودیم فردا صبح عقد میکنه و من باید اخر شب از طریق بابام بفهمم، تصمیم گرفتم نرم و بگیرم بخوابم، همیشه روزای سختش میاد سراغم و درد و دل میکنه ولی اینجور وقتا کلن یادش میره من کیم 

existing is exhausting 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راسش من باشم نمیرم البته اگ اصلاخبرنکرده باشه 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

بیاد بگه میگی پز داده نگه یچیز دیگه میگیبعدم عقد ممکنه دقیقه نود به هم بخوره طرف ضایع بشه واسه همین ...

تو اصلا منو میشناسی که میگی میگم پز داده؟؟ از بعد نامزدیش تا الان صد بار باهاش حرف زدم دلداریش دادم یعنی لیاقت اینو نداشتم که بیاد بگه بهم که مراسمشون کیه تا حداقل من یکم به خودم برسم واقعا موندم از حکمت خدا تو خلقت بعضیا

existing is exhausting 

گفتم ک الان از پشت تلفن شنیدم ک به بابام گفتن

میدونم عزیزم میگم اگ صمیمی هستین وشخصابت نگفته منظورم این بود

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔