2821
2789
عنوان

ارتودنسی

142 بازدید | 17 پست

من هفده سالمه فک بالام یکم جلو هست و فاصله دو فکم حدود هشت میل تا یه سانته دقیق نمیدونم 

به نظرتون با ارتودنسی درست میشه؟

اگه کسی تجربه داره ممنون میشم راهنمایی کنه

اره درست میشه

برو دکتر معاینه کنه کامل میگه بهت 

منم اول واسه نامرتبی رفتم اولش گفت فک پایینت‌ عقبه انگار باید عکس بگیری اگه خیلی عقب بود میاریم جلو اول و اینا

چون میگذرد غمی نیست، ولی تا بگذرد عمری نیست:)

برو دکتر عزیزم 

الان بهترین موقعه ارتودنسیه سریع جواب میگیری

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤                                    من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره درست میشهبرو دکتر معاینه کنه کامل میگه بهت منم اول واسه نامرتبی رفتم اولش گفت فک پایینت‌ عقبه ان ...

من دندونام کاملا مرتبه ولی به خاطر سنم فک میکنم جراحی لازم باشه😔

از سنم گذشته ...میگم ناهنجاری های فک تا چهارده سال ی با ارتودنسی برطرف میشه فک کنم😔

ن بابا ارتودنسی واسه همه سنین هست ولی جواب دهیش تو سن شما بیشتره اگ میتونی برو تا نرخ جدید نیومده 

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤                                    من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

بعد کات

zeinbb | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792