2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه پسره بود دوست صمیمی معرفی کرده بود یک شب برام قهوه گرفت کثافت میخواست بیهوشم کنه قرص ریخته بود تو ...

وای چجوری فهمیدی؟

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezooo80

تو رابطه نبودیم خواستیم آشنا بشیم دو روز اول پشیمون شدم😅

خیلی خودشو بالا می‌گرفت 

درسته فامیل بود ولی من کجا و اون کجا 

اصلا به خانواده ما نمی‌خوردن

پسره ی چوپان بود 

بابای من این همه اعتبار و .... داشت 

روز اول آشنایی ی پژو معامله کرده بود ب نام باباش بود 

هی میگفت ماشینموووون😐

که عشق از پیله های مرده هم پروانه میسازد

وای چجوری فهمیدی؟

حالم خوب خوب بود از ماشین یه قرص برداشت گفت سرما خوردم منم نگا نکردم چیه قهوه گرفت خوردم چند دقیقه بعد بی‌حال شدم و سرگیجه گرفتم گفتم منو ببر خونه هی مس مس میکرد منم هی حالم بدتر تپش قلب آخر گرفتم نکنه قرص ریخته ب بهانه ای بخر رفت سوپر منم پیاده شدم اسنپ بای بعد هم ریدم ب اون و دوستم گفتم چه گوهی خورده خر نیستم 

حالم خوب خوب بود از ماشین یه قرص برداشت گفت سرما خوردم منم نگا نکردم چیه قهوه گرفت خوردم چند دقیقه ب ...

باز افرین بهت زود فهمیدی

وای مردم واقعا ترسناکن

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezooo80

با یه دندون پزشک رل زدم هر بار میگفت بیا مطب سرم شلوغه بریم بیرون ی چیزیم بپز با خودت بیار 😐 چند بار درست کردم بردم باهم خوردیم اما دیدم هرروز ی سفارش جدید داره دکمه ش و زدم 

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم