2777
2789

دوستان من ده سال پیش تو دوران دانشجویی با یه اقایی بودم که رابطمون طول نکشید و تموم شد این اواخر با یه اقایی اشنا شدم که خیلی بهم علاقه مند شده بود و رابطمون خوب بود .بعد این اقا دوست اون کسی بود که ده سال پیش باهاش بودم ولی درجریان رابطه ده سال پیشم نبود تا اینکه یه نفر بهش گفت و رابطمون بهم خورد .اونم گفت چون ده سال پیش با دوستم بودی پس کات ..به نظرتون کارش منطقی هست ؟؟واقعا اگه بهم علاقه داشت این کارو میکرد؟یا دنبال بهانه بود که بهم بزنه اخه تعجب میکنم خیلی بهم توجه میکرد و علاقه نشون میداد ..

کارش به نظرم غیرمنطقی و بچگانه بوده 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان