2777
2789
عنوان

مرتیکه روی مخ❗

127 بازدید | 14 پست

امروز خواهرم اومد کتابخونه، کتابخونه هم نزدیک سرکارمه واسم یه انرژی زا خرید و اومد که یه سر بهم بزنه

سرکارمم مامان صاحبکار بود و اشپز بهشون اروم سلام داد

اشپز یکم حواست پرتی داره اشپزخونه هم که میدونین اکثرا شلوغ و پر از سروصداست سلام خواهرمو نشنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ابجیم یکم مغرور و غده یه مقدار هم درونگراست من برعکس بشدت برونگرا و اجتماعی و بی دست و پا و کمی  خجالتی ام

خلاصه ابجیم یه ۲۰ دقیقه نشست و یکم توی کار کمکم کرد در همین میان یه انرژی زا خوردیم و یکمی هم صحبت کرد

خیلی کم پیش میاد ابجیم سرکار بهم سر بزنه و من حواسم بود که کارمم انجام بدم هرچند اون تایم اشپزخانه خلوت و بدون مشتری بود بعد ۲۰ دقیقه خواهرم رفت

تا ابجی رفت داداش صاحبکارم گفت ابجیت چند سالشه؟

با تعجب جوابشو دادم و پرسیدم چطور؟

گفت خجالتیه نه؟ جواب دادم نه چطور؟

گفت اخه بدون سلام و خداحافظی رفت و بهم چیزی نگفت! به اقا برخورده بود چرا ابجیم ادم حسابش نکرد مرتیکه چشم چرون رو!

منم توی جواب بهش گفتم ابجیم با هر کس و ناکسی سلام احوال پرسی نمیکنه 

اونم یه اهااان کشدار گفت...

دو دقیقه بعد مامان صاحبکارم نشست کنارم و شروع کرد به صحبت از اینکه تو چقدر اخلاقت خوبه برعکس خواهرت اجتماعی نیست و اینا

منم بشدت اعصابم خورد شد

در جواب حرفش گفتم اخلاق هر کس به خودش ربط داره و اینکه با هر کس چطوری رفتار میشه بستگی به اخلاق اون شخص داره

دو دقیقه بعد مامان صاحبکارم نشست کنارم و شروع کرد به صحبت از اینکه تو چقدر اخلاقت خوبه برعکس خواهرت ...

میخواسته برا پسرش خواستگاریت کنه . اینجوری گفتی پشیمون شده از حرفش

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

اول صحبتمم گفتم من اجتماعی و بشدت جوگیر میشم خواهرم برعکس خودم سرسنگین و اروم مغرور و درونگراست

درسته من اونجا کار میکنم ولی دلیل نمیشه بخوان راجب خواهرمن نظر بیخود بگن!

پس خدا بهم رحم کرد همچین مردی خواستگاریم نیومد!

ممکنه بازم پیگیرت باشه و باز درخواست بدن . 

اگه خوشت نمیاد ازش  و دوباره اذیت کردن 

بنظرم  بگو نامزد دارم 

بیخیالت بشه

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸