2777
2789
عنوان

برنج کشت دوم

458 بازدید | 13 پست

این تاپیک، آموزشی است!

سلام من "ابوالفضل قلی نژاد"، علاقمند و فروشنده حوزه برنج ایرانی هستم که اگه اسم من رو توی گوگل سرچ بزنین، میتونین با رزومه من توی این زمینه آشنا بشین. در این تاپیک میخوام درباره برنج کشت دوم صحبت کنم.

خیلیا فکر میکنن که برنج کشت دوم، یک نوع برنج هستش. ولی اینطور نیست؛ چون اکثریت برنج ها، نوع کشت دوم رو دارن.

برنج های کشت اول، برنج هایی هستن که زمان کشتشون از اواخر زمستان و اوایل فروردین شروع میشه و معمولا تا اوایل الی اواسط تابستان ادامه داره.

ولی زمان کشت برنج های کشت دوم، بعد از برداشت برنج های کشت اوله. یعنی از بعد از برداشت برنج در اوایل یا اواسط تابستان، کشاورز مجددا زمین را برای کاشت مجدد برنج آماده میکنه. این برنج های کشت دوم، مراحل کشتشان از اواسط الی اواخر تابستان شروع میشه و تا اواسط پاییز ادامه داره.

برنج های کشت دوم، معمولا کیفیت پخت بهتری رو دارن و تا حد کمی هم، عطر و طعمشون بهتره. برای همین هستش که قیمتش، تا حدودی بیشتر از نوع کشت اول هستش.

ولی دقت کنین که اگه دنبال یه برنج سالم تر هستین، به سراغ برنج های کشت اول برین. چون برنج های کشت دوم و به خاطر اینکه در فصل و آب و هوای متفاوت کشت میشه، نیاز به سم و کود شیمیایی هستش. چه برای اینکه توی سرما و آب و هوای مختلف دووم بیاره و چه برای اینکه محصول بیشتری بیاره.

شما تجربه خرید یا طبخ برنج کشت دوم رو دارین؟ کدوم رقم از برنج کشت دوم رو خریداری کردین؟ اگه تجربه ای دارین، ممنون میشم که از طریق کامنت ها برای ما بفرستین.

من ابوالفضل قلی نژاد و مدیر سایت "فروشگاه خرید برنج" هستم. توی نی نی سایت، میخوام تا اطلاعات خودم درباره برنج رو به اشتراک بزارم و سوالات مرتبط با برنج رو پاسخ بدم.

من داشتم برنج کشت اول خیلی بهتر بود خوشمزه تر بود البته مادر شوهرم شمالی هستن و دستی توی برنج دارن برنج کشت دوم رنگش انگار تیره تره نسبت ب اول ولی در کل فرق انچنانی با هم ندارن یادش بخیر زمانی که کیلویی ۷۰بود ما کلی خرید میکردیم الان متاسفانه یرنج هندی مصرف میکنیم

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

اصلا کشت دوم نخرید پر از سم و کوده چند برابر کشت اول

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من داشتم برنج کشت اول خیلی بهتر بود خوشمزه تر بود البته مادر شوهرم شمالی هستن و دستی توی برنج دارن ب ...

نیم دانه و سرلاشه بخر ولی هندی نخر

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

اولین بارمه خریدم عید گرفتم همسرم با اینکه اصلا برنج هندی نمیخوره هر چی اصرار کردم نیمدونه بخر نخرید خودم ترجیحم همینه

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

اولین بارمه خریدم عید گرفتم همسرم با اینکه اصلا برنج هندی نمیخوره هر چی اصرار کردم نیمدونه بخر نخرید ...

سوپر سرلاشه هم بخرین خیلی درشت هست بهش سوپر سرلاشه رو معرفی کن

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سوپر سرلاشه هم بخرین خیلی درشت هست بهش سوپر سرلاشه رو معرفی کن

کیلویی چنده عزیزم

من داشتم برنج کشت اول خیلی بهتر بود خوشمزه تر بود البته مادر شوهرم شمالی هستن و دستی توی برنج دارن ب ...

به صورت کلی، برنج های کشت دوم معمولا کیفیت پخت بهتری رو دارن. از سمت دیگه، تا حدود خیلی کمی، عطر بهتری دارن. البته این عطر بهتر، اونقدر کمه که کسی اصلا متوجهش نمیشه.

به صورت کلی میشه گفت که برنج کشت دوم از کشت اول بهتره. ولی اینکه کشت دوم چه رقمی رو خریدین هم میتونه توی کیفیتش تاثیر بزاره. برای مثال کشت دوم شیرودی کیفیت از کشت اول طارم هاشمی هم پایین تره.

من ابوالفضل قلی نژاد و مدیر سایت "فروشگاه خرید برنج" هستم. توی نی نی سایت، میخوام تا اطلاعات خودم درباره برنج رو به اشتراک بزارم و سوالات مرتبط با برنج رو پاسخ بدم.

اصلا کشت دوم نخرید پر از سم و کوده چند برابر کشت اول

اینکه بگیم چند برابر نه. ولی اره برنج های کشت اول، از لحاظ استفاده از سم و کود، سالم تر هستش.

چون بخشی از مراحل کشت و برداشت برنج کشت دوم، توی پاییز هستش و هوا هم سرده. برای همین از سم و کود شیمیایی بیشتری استفاده میکنن تا هم برنج بیشتری رو برداشت کنن و هم اینکه سرما برنج رو خراب نکنه.

من که حتی حاظرم نون بخورم، ولی برنج هندی نخورم.

به صورت کلی، برنج های کشت دوم معمولا کیفیت پخت بهتری رو دارن. از سمت دیگه، تا حدود خیلی کمی، عطر بهت ...

ما طارم گرفتیم طرف خودش میگفت کشت دوم سم و اینا زیاد بهش میدن 

و اینکه کشت دوم زمین دیگع قوت زیاد نداره 

اولین بارمه خریدم عید گرفتم همسرم با اینکه اصلا برنج هندی نمیخوره هر چی اصرار کردم نیمدونه بخر نخرید ...

میتونین از سرلاشه استفاده کنین. 

سرلاشه تقریبا مثل همون دونه کامل هستش. داخلش مقداری هم برنج های شکسته وجود داره و به خاطر همین، قیمتش پایین تره.

از لحاظ عطر و طعم، مثل همون دونه کامله.

ما طارم گرفتیم طرف خودش میگفت کشت دوم سم و اینا زیاد بهش میدن و اینکه کشت دوم زمین دیگع قوت زیاد ندا ...

درسته سم و کود بیشتری میدن.

یکی از دلیلیش همون موردی هست که گفتین؛ زمین دیگه اون قدرت رو نداره. پس کود به زمین اضافه میکنن که زمین جون دار بشه.

همینطور چون بخشی از کشت و برداشت برنج کشت دوم توی پاییز هستش، سم میزنن که برنج قدرت مقاومت توی هوای سرد رو داشته باشه. 

درکل سم و کود برنج کشت دوم بیشتر از برنج کشت اول هستش و این موضوع قابل انکار نیست.