این تاپیک، آموزشی است!
سلام من "ابوالفضل قلی نژاد"، علاقمند و فروشنده حوزه برنج ایرانی هستم که اگه اسم من رو توی گوگل سرچ بزنین، میتونین با رزومه من توی این زمینه آشنا بشین. در این تاپیک میخوام درباره برنج کشت دوم صحبت کنم.
خیلیا فکر میکنن که برنج کشت دوم، یک نوع برنج هستش. ولی اینطور نیست؛ چون اکثریت برنج ها، نوع کشت دوم رو دارن.
برنج های کشت اول، برنج هایی هستن که زمان کشتشون از اواخر زمستان و اوایل فروردین شروع میشه و معمولا تا اوایل الی اواسط تابستان ادامه داره.
ولی زمان کشت برنج های کشت دوم، بعد از برداشت برنج های کشت اوله. یعنی از بعد از برداشت برنج در اوایل یا اواسط تابستان، کشاورز مجددا زمین را برای کاشت مجدد برنج آماده میکنه. این برنج های کشت دوم، مراحل کشتشان از اواسط الی اواخر تابستان شروع میشه و تا اواسط پاییز ادامه داره.
برنج های کشت دوم، معمولا کیفیت پخت بهتری رو دارن و تا حد کمی هم، عطر و طعمشون بهتره. برای همین هستش که قیمتش، تا حدودی بیشتر از نوع کشت اول هستش.
ولی دقت کنین که اگه دنبال یه برنج سالم تر هستین، به سراغ برنج های کشت اول برین. چون برنج های کشت دوم و به خاطر اینکه در فصل و آب و هوای متفاوت کشت میشه، نیاز به سم و کود شیمیایی هستش. چه برای اینکه توی سرما و آب و هوای مختلف دووم بیاره و چه برای اینکه محصول بیشتری بیاره.
شما تجربه خرید یا طبخ برنج کشت دوم رو دارین؟ کدوم رقم از برنج کشت دوم رو خریداری کردین؟ اگه تجربه ای دارین، ممنون میشم که از طریق کامنت ها برای ما بفرستین.