2777
2789
عنوان

چرا تنوع گیاه خواری کمه

53 بازدید | 8 پست

من الان ۸ روزه گیاه خواری شروع کردم هم برای سلامتی هم حقوق حیوانات و هم تناسب اندام 

مرغ گوشت ماهی نمی‌خورم فقط سبزیجات میوه و لبنیات نون و برنجم کلا حذف نمی‌خورم 

الان دیگه کم آوردم نمیدونم چی بخورم 

چرا اینقد تنوع گیاه خواری کمه واقعا 

کسی اینجا گروه گیاه خواری نداره به من لینک بده 

غذاهای جدید گیاهی چی بلدین

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر وقت موهات ریخت و سیستم ایمنی بدنت کم شد با میگی با نشاطم

قرص و مکمل زیاد میخورم چیزی نمیشه

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

قرص و مکمل زیاد میخورم چیزی نمیشه

چرا فکر کردی قرص و مکمل خوبن ؟!

کلیه و کبدتو دوست نداری هی توش قرص می‌ریزی ؟! 

عزیزم گیاهخواری خوبه ..ولی حداقل س روز در هفته گوشت و مرغ بخور ..برنج ویتامین B12. داره ..بدن به هر چیزی نیاز داره ..فقط به اندازه 

هیلاکم و کو شاریکی بی حاکم 

چرا فکر کردی قرص و مکمل خوبن ؟!کلیه و کبدتو دوست نداری هی توش قرص می‌ریزی ؟! عزیزم گیاهخواری خوبه .. ...

حالا شما جای ایشون که گوشت نمیخوره بیشتر بخور تا اثر گیاه خواری این ازبین بره

یه سوال کرد گفت غذای گیاهی گعرفی کنید

تبلیغ نکرد که هشدار میدید بهش

تنوع داره کههر استان ایران بیست مدل غذای گیاهی دارههر کشوری هم چهل نوع غذای گیاهییدونه گیلان برای یک ...

مرسی الان غذای شمالی سرچ میکنم