2777
2789

کیا اونجا گذروندن؟استاداش کیا خوبن؟هم خانم هم اقا

لطفا کامنتمو لایک نکنید و اگه آخرش * گذاشتم ریپلای هم نکنید مرسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی برای گواهینامه باید چقدر بدیم؟

من واسه تمدید کاردکس ۱۲۰دادم واسه کلاس خصوصی جلسه ای ۴۵۰ولی اگ باراولی احتمالا کمتر میشه

من مربی عالی میشناسم ولی کرج هستن،خیلیا از تهران میان پیششون،گفتم شاید راهنماییم به کارتون بیاد، واسه آزمون شهر و گواهینامه و... تضمینی یاد میدن من به همه دوستام و آشناها معرفیشون کردم،آقای حصاری ۰۹۳۸۱۵۰۲۳۷۰ 

مربی من بودن، یکبار هم تاپیک زدم براشون کاربریمو مسدود کردن😂

من مربی عالی میشناسم ولی کرج هستن،خیلیا از تهران میان پیششون،گفتم شاید راهنماییم به کارتون بیاد، واس ...

مرسی جیگردلم . چجوری تضمینی یاد میدن؟تهرانم میان؟

مرسی جیگردلم . چجوری تضمینی یاد میدن؟تهرانم میان؟

فدات عزیزم، انقدر خوب و با تجربه هستن که همه چیز رو عالی و بدون از دست رفتن تایم آموزش میدن، والا تهران نمیرفتن ولی از تهران و شهریار میدیدم میومدن کرج آموزش میدیدن

فدات عزیزم، انقدر خوب و با تجربه هستن که همه چیز رو عالی و بدون از دست رفتن تایم آموزش میدن، والا ته ...

با کدوم اموزشگاه کار میکنن؟با ماشین اموزشگاه اموزش میده

با کدوم اموزشگاه کار میکنن؟با ماشین اموزشگاه اموزش میده

عزیزم مربی خصوصی هستن ولی خودشون از مدیران قدیمی آموزشگاه دار بودن، الانم آموزشگاه نیکو براشون هست اگر اشتباه نکنم، ولی با ماشین دو پدال آموزش خصوصی میدن معروف هستن تو کرج، ما همه فامیلی پیش ایشون راننده شدیم😄

عزیزم مربی خصوصی هستن ولی خودشون از مدیران قدیمی آموزشگاه دار بودن، الانم آموزشگاه نیکو براشون هست ا ...

مرسی عزیز دلم

قربونت عزیزم، من همیشه معرفی میکنم و میگم اگه نتیجه گرفتین واسه منم دعا کنید، انشالله موفق باشی😘

مرسی عزیزم 💖😘دعا کن برام