2777
2789

بچه ها از نظر کیفیت اموزش فرق داره؟کسی تجربه داشته؟

لطفا کامنتمو لایک نکنید و اگه آخرش * گذاشتم ریپلای هم نکنید مرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بقیه بپرس تو آموزشگاه 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

مربی خودم خانم بود ولی میگفت یکی از مربی های آقا رفتارای کثیف داره تو اموزشگاه ولی بقیشون خوبن، من با خانم راحت تر بودم ،یه بار با آقا رفتم بعد دنده اش رو گرفتم کندم وسط راه پیاده ام کرد رفت ماشینشو درست کنه😂😂 البته بنده خدا به روم نیورد دیگه بعدش

من و دوستم همزمان شروع کردیم من با معلم آقا بودم اون خانم در نهایت اون راننده بهتری شده ولی در کل فر ...

ممنون عزیزم دوستتون استعداد داشتن خودشون؟سابقه ی رانندگی قبل کلاس داشتن؟

و مطالبی که بهتون میگفتن بکی بود؟

مربی خودم خانم بود ولی میگفت یکی از مربی های آقا رفتارای کثیف داره تو اموزشگاه ولی بقیشون خوبن، من ب ...

ای جان خاطره شد.

عزیزم چجور بود آموزشش ؟قبل کلاس خودت رانندگی میکردی؟

من با یه آقا رفتم مثل آموزش دادن با بابام بود اینقدر غر میزد مرده😐بعدش با یه خانوم رفتم و امتحان عم ...

مرسی عزیزم .خانمه اموزشش تو سطح اقاهه بود؟همون مطالبو میگفت؟

تبحر مربی اصولا بستگی به جنسیت ندارهمیتونی تحقیق کنی بپرسی کی بهتره(از خود آموزشگاه نه ، از شاگردایی ...

تشکر عزیزم