سلام دوستای گلم یه سوال میشه جواب بدید به نظرشما یه مرد اگه پاشو کج بزاره یعنی خدایی نکرده خیانت کنه به هرطریقی یا ازخانمش سرد بشه رفتارش چطوریه واینکه به نظر شما درهفته یه بار رابطه داشتن کمه یا نرماله....
وااااااا اینا که دلیل خیانت نمیشه ما چی بگیم الکی تو دلتو خالی کنیم😑
من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
هفته ای یه بار رابطه آره نرماله اما تعداد روابط جنسی زییاد معلوم نمیکنه طرف داره خیانت میکنه یا نه باید بگردی دونباله نشانه های دیگه مثه زنگ خوره گوشیش ، پی ام ، اس ام اس، رفتارش باشما(البته بعضیها واسه جلب توجه محبتشون بیشتر و بی خود میشه) ، تایم رفت و آمدش به خونه ،و ...
آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره از گلوی من دستاتو بردار، دستاتو بردار از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار 💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔
یمرداگه بخوادخیانت کنه ودرعین حال خانومشوزندگیشوهم بخواداصن زن متوجه نمیشه که مردداره خیانت میکنه واگرم زندگیشونخوادبخوادخیانت کنه به هربهونه ای ازخونه میره بیرون گوشیشوازادنمیزاره و...
دیگه مگه آمار گوشی و تل گر ام شو بدون اینکه خودش متوجه بشه داشته باشی
سرد بودن که دلیل نمیشه
شاید دلایل غذایی یا ماری داشته باشه سرد بودنش یا اینکه تنوع کم شده همسرش باید ایجاد تنوع کنه توی لباس و رابطه شون
دخترخانومای مجرد...شما رو به هر کی قبول دارین قسم زیر 22 سال ازدواج نکنین .... منظورم این نیس که اونایی که زیر 22 ازدواج کردن بدبختند...من خودم 18 سالم بود و سال اول دانشگاه بودم که ازدواج کردم و خیلی هم خدا رو شاکرم و ولی زیر 22 ریسک داره....چون تو به عنوان یه زن تا 22 سالگی نود درصد افکارت و عقایدت ثبات پیدا میکنه و خیلی از تفریح ها و شیطنت های دخترونه مال زیر22 هست و از طرفی یه زن هرچی کوچیکتر باشه آسیبپذیر تره و بیشتر میتونه مورد ظلم واقع بشه ولی بالای 22 سال بالاخره یه رشته دانشگاهی خوندی و در صورت نیاز احتمال شاغل شدنت بیشتره و اگه خدایی نکرده ازدواجت اشتباه باشه میتونی شرایط رو به نفع خودت تغییر بدی و کمتر به حمایت خانوادت نیاز داری یا حداقل کمتر از یه دختر 17 ساله اسیب ببینی.... تو رو خدا اگه مجبور نشدین زود ازدواج نکنین ...منم 18 سالم بود فک میکردم هرچی زودتر ازدواج کنی بهتره الان که 2۶سالم شده و ادمای اطرافمو میبینم بین اونایی که ازدواجشون اشتباه بوده اون دسته که زود ازدواج کردن بیشتر ضربه خوردن...احتیاط شرط عقله...به خصوص توی این زمونه که از هر ده تا مرد یکی دوتاشون واقعا مرد زندگی اند...زندگی تون رو بر اساس استثنا ها قرار ندین که مثلا فلانی خوشبخته