2777
2789

هنگام بلند شدن از کم خونیه

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کم خونی من چند نفر از اعضای فامیل و خودم فریتینمون پایین بود یکی که بیهوش میشداون یکی سرگیجه خیلی بد ...

🥲🥲خیلی

رفع نشد کم خونیشون؟

من ی بار قبلا تو اشپزخونه بیهوش شدم سرم خورد جایی کلی خون رفت

هرکار میکنم درست نمیشه هموگلوبین زینک میوه های قرمز ولی انگار ن انگار

سیب قرمز رنده کن یه قاشق گلاب یه قاشق عسل بخور

عرق یونجه خوبه 

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌

🥲🥲خیلیرفع نشد کم خونیشون؟من ی بار قبلا تو اشپزخونه بیهوش شدم سرم خورد جایی کلی خون رفت

چرا رفتن دکتر 

مامانم چون سنش بالا بود کلونوسکوپی هم انجام داد

خودمم دکتر زنان بهم قرص اهن با دوز بالا داد و خداروشکر خیلی بهترم

نمیدونم چرا اینجوری شدیم مال واکسن کروناست یا خود کرونا 

وگرنه قبلا انقدر نمیدیدم 

الان پنج شش مورد سن و جنسیت مختلف تو فامیل دیدم این مشکل پیش اومده براشون 

منم چند بار داشتم بیهوش میشدم هی به دکتر میگفتم حالت غش کردن و بیهوشی دارم میگفت نه حساس شدی و اعصابت هست 

خوابم بهم ریخته بود ساعت چهار پنج بعداز ظهر به زور از جا میومدم فکر کن تاریکی میخوابیدم تو پاییز و زمستون تاریکی بیدار میشدم

عصبی شده بودم در حد بنز