2821
2789
عنوان

لیزیک

354 بازدید | 9 پست

سلام. من شماره چشمام تقریبا دو هستند و چشم چپم کمی تنبلی هم داره که من توی معاینات جدید فهمیدم و قبلا اطلاعی ازش نداشتم.رفتم بیمارستان چشم نور و دکتر بعد از معاینه گفتند قرینه ام سالم هست و انواع اقسام عمل ها رو می تونم انجام بدم و محدودیت نوع عمل ندارم. به من فمتو و prk پیشنهاد دادند منم فکر کردم اینا خوبه دیگه..خیلی توضیح ندادن چه جوریه..‌بعد خودم رفتم خوندم دیدم واقعا چیزی که میخوام لیزیک هست ولی دکترا به دلایلی که من نمی دونم مدام عملای جدید پیش می کشند مثلا یک دکتر دیگه گفت لازک.....سوالم اینه که طبق گفته پزشک بعدا با پیر چشمی و...کمی شماره چشم برمیگرده پس چرا لیزیک نکنم به جای این عملای جدید که هم هزینه اش زیادتر و هم چند مرحله است و مراقبت میخواد؟

منم دلم میخواد میگن خشکی چشم میاره پخش نور داره و... اصلا ب عوارض اش نمی ارزه همون عینک و ترجیح میدم دکترایی ک پول پرست نیستن خودشون هم عینکی بودن گفتن اگه عوارض نداشت خودم انجام میدادم

منو ماندانا احمدی فمتو لیزیک کرد،کسایی تنبلی و آستیگمات دارن باید فمتو عمل بشن چون عمیق تره و احتمال برگشت نمره کمتره البته تا ۱ نمره ممکنه برگرده ک طبیعیه

سزاوار خداحافظی بهتری بودم🍂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم دلم میخواد میگن خشکی چشم میاره پخش نور داره و... اصلا ب عوارض اش نمی ارزه همون عینک و ترجیح میدم ...

من چند نفر میشناسم لیزیک کردند پانزده سال از عملشون گذشته ۲۵ صدم برگشته البته به خیلی چیزا بستگی داره

منو ماندانا احمدی فمتو لیزیک کرد،کسایی تنبلی و آستیگمات دارن باید فمتو عمل بشن چون عمیق تره و احتمال ...

من از عمل چشم می ترسم چون لیزیک فقط یک مرحله است و همش توی پانزده دقیقه تموم میشه میخوام لیزیک کنم ولی به نظرم میرسه دکترا خودشون نمیخوان لیزیک کنند شایدم اشتباه میکنم ولی من واقعا از روش های جدید می ترسم

من از عمل چشم می ترسم چون لیزیک فقط یک مرحله است و همش توی پانزده دقیقه تموم میشه میخوام لیزیک کنم و ...

ماندانا احمدی تهرانه تو گوگل پیداش کن دکتر خیلی خوبیه کل خانواده مارو عمل کرد راضی هستیم

سزاوار خداحافظی بهتری بودم🍂

ماندانا احمدی تهرانه تو گوگل پیداش کن دکتر خیلی خوبیه کل خانواده مارو عمل کرد راضی هستیم

مرسی مشکلم دکتر نیست چون بیمارستان نور دکتر هاشمی عمل می کنند که دکتر معروفی است.میخوام لیزیک کنم نوع عمل مشکلم هست

برای انجام فمتولیزیک باید به متخصص چشمی مراجعه کنی که تجربه و تخصص بالایی داشته باشن تا عوارضی تجربه نکنی و علمت هم برگشت پذیر نباشه چون خودم پیش دکتر همایونی جراحی انجام دادم و راضیم پیشنهاد میکنم پیش ایشون انجام بدی 

برای انجام فمتولیزیک باید به متخصص چشمی مراجعه کنی که تجربه و تخصص بالایی داشته باشن تا عوارضی تجربه ...

من هدفم از تاپیک این بود که بپرسم چرا دکترا دیگه لیزیک نمی کنند مخصوصا وقتی میری مطب حتی اسم لیزیک رو نمیارند فقط اسم عملای جدید میارند.در حالی که لیزیک هنوز اسمش توی سایت بیمارستان های چشم هست و جوابش پس داده و هزینه اش نصف عملهای جدید و همون دقایق اول عمل دید شخص برمیگرده...برام جای سوال بود و میخواستم بدونم کسی براش پیش امده که بخواد لیزیک کنه و مشکلی هم نداشته باشه اما دکترا نمیخواند دیگه این عمل انجام بدند

من هدفم از تاپیک این بود که بپرسم چرا دکترا دیگه لیزیک نمی کنند مخصوصا وقتی میری مطب حتی اسم لیزیک ر ...

هرچی که هست من جواب سوالم پیدا نکردم و نمی کنم.پیش سه تا دکتر هم رفتم همه میگن وقتی عمل جدید هست چرا لیزیک کنیم در حالی که عملهای جدید مثل لازک و prk دردسر بیمار و مراقبت بعد از عملش و هزینه اش بیشتره