2777
2789

بچه گربه ای که تاپیک قبلی دربارش گفتم واگذار کردم 

بلاخره سرپرستش جواب داد بچه گربه ای که سالم شاد سنگول رفت هیییییچ مشکل داخلی نداش گفت حالش بده بردم بستری کردم گفتم با ماشین بفرسش پولشو خودم حساب میکنم پول دامپزشکیتم میدم فقط بفرس 

سین نکرد نکرد نکرد تا یه ساعت پیش نوشت متاسفم مرد😭😭😭😭

یعنی چی آخه هیچ مشکلی نداش چرا بمیره 

دارم دیوونه میشم 

حماقت کردم نباید میدادم اصلا بچم پیشم خیلی حالش خوب بود اما چون ۵ تا هستش نمیتونستم نگهدارم میخواستم یکی یکی بدم واگذاری 

وای دارم میمیرم بخدا دارم خفه میشم

وااااااااای چیکار کردن بچه رو 😭 بخدا حالم بد شد

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الانم هرچی میگم چرا برای چی میگ نمدونم اولش خوب بود شیر خورد بعد میلرزید بردیم دامپزشکی بستری شد فردایی گفتن تلف شده 

میگم شماره دامپزشکی بده یه عکس بده چیزی بده هیچی ج نمی‌ده میره چرت و پرتای دیگ می نویسه 

یا حیوان آزار بود کشتهدش یا هم فروخته شماهم شریکش هستی ک اول از جا مکانی که فرستادی مطمین نشدی

لطفا نیا تو تاپیک اینارو بنویس من ۳ روزه نه غذا خوردم نه خوابیدم حالمو بدتر نکنید