2789
عنوان

حالم بده

54 بازدید | 12 پست

نمی‌دونم چمه...هروقت بلند می‌خوام بشم دست پام کل بدنم همجام یجوری میشه انگاری بی حس کلا یجوری..دلیلش چیه..امروز دکتر هم رفتم ...بازم هیچ به هیچم

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازمایش خون دادی؟

سرما خوردم از دیروز حالم اوکی بود امروز صبح اینجوری شدم بخاطر سرما خوردگیه 😭😭 شایدم بچیز دیگه 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

منم همش بی حالم چکاپ دادم مشکلی هم نیست

من سرما خوردم اینجوری شدم دکتر هم قرص هم خوردم همه‌چیز هیچ به هیچ 

منم همش بی حالم چکاپ دادم مشکلی هم نیست

ویتامین د و همه چیرو چک کرد؟

کم خونی نداشتی؟

ولی حتما ویتامین د بخور 

قرص زینک پلاس خیلی خوبه ادمو سرحال میکنه و خلق و خو رو بهتر میکنه من از چندین سال پیش که میخورم دقت کردم موقع پریود کمتر اعصابم بهم میریزه یا دردم کمتر شده 

قرص ب کمپلکس هم خوبه 

بچه های اینجا میگفتن این ویروس جدیده خیلی ادمو افسرده میکنه و کسل حتما تقویت کن خودتو با دکتر مشورت ...

من فردا دوتا امتحان دارم و یکی درس مهم 😭😭دماغم میسوزه کسل نیستم فقد بدنم یجوریه بلند که میشم همجا یجوریه

بچه های اینجا میگفتن این ویروس جدیده خیلی ادمو افسرده میکنه و کسل حتما تقویت کن خودتو با دکتر مشورت ...

وایی فردا مدرسه دارممم من کم خونم بجز این از دیروز هیچی نخوردم رفتم دکتر چیزی نگفت گفت گلوش چرکه نمی‌دونم ولی خیلی میترسم 

وایی فردا مدرسه دارممم من کم خونم بجز این از دیروز هیچی نخوردم رفتم دکتر چیزی نگفت گفت گلوش چرکه نمی ...

باید بهت سرم میزد

من بودم دکترمو عوض میکردم 

دکتر اگه خوب باشه یه جوری دارو میده که اومدی خونه بشینی غذا بخوری

البته منم کرونا که گرفته بودم چند سال پیشا تا ده روز نمیتونستم غذا بخورم ولی ضعفم نداشتم و حالم اوکی بود 

باید بهت سرم میزدمن بودم دکترمو عوض میکردم دکتر اگه خوب باشه یه جوری دارو میده که اومدی خونه بشینی غ ...

سرم زدم فشارم پایین بود و ویتامینم بشدت کم...یعنی وقتی بلند میشم همیجا بجوریه بی‌حال نیستم کلا همه‌چیز بجوریه راهه میرم بجوریه مال کم خونی با ویتامین یا فشار نیست؟

سرم زدم فشارم پایین بود و ویتامینم بشدت کم...یعنی وقتی بلند میشم همیجا بجوریه بی‌حال نیستم کلا همه‌چ ...

ببین کم خونی هم خودش باعث سرگیجه میشه 

منم کم خونی داشتم عصبی شده بودم و سرگیجه و حالت غش داشتم 

حالا اول مشکل سرماخوردگیت رو درمان کن بعد برو دنبال ویتامین و اهن 

اگه فریتین خودنت و هموگلبین پایینه حتما با دکتر مشورت کن که دوز بالا اهن مصرف کنی که زودتر سرپا بشی 

دکتر زنان به من اهن با دوز بالا داد یه ماهه اوکی شد حالم 

احتمالا ضعیف هستی و سرماخوردگی هم داره اذیتت میکنه 

بعدا خودتو تقویت کن و شیر و زرده تخم مرغ و عسل رو با هم قاطی کن بخور من بچه بودم دکتر به مامانم گفته بود این ترکیب رو بعد مریضیش بهش بده باید شیرداغ باشه ها 

ببین کم خونی هم خودش باعث سرگیجه میشه منم کم خونی داشتم عصبی شده بودم و سرگیجه و حالت غش داشتم حالا ...

ممنون😭😭💗 فکر کردم ویروس گرفتم ترسیدم