2777
2789
عنوان

حس ششمی❗❗

147 بازدید | 19 پست

دقیقا شما به حس ششمی ها اعتقاد دارین؟؟

چرا بایدراجب زندگی خودمون از دیگران بپرسیم من خودم حسم خوبه ولی برای زندگی خودم !!!

اصلا نمیشه راجب دیگران نظر داد مثلا طرف میاد میگه من عروسی میکنم اونم کی:/

یا چمیدونم اون دوسم داره سرکار میرم یا نه 

مگه خداست طرف؟؟

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

خودم حس شیشمم

ریپ نزنین ناموصا

بعدم عروسی فقط حدس میزنیم قرار نیست حتما واقعی شه!

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از ی نفر توی این سایت سوال پرسیدم نه تنها گذشته بلکه اینده و وعده روهم درست گفت.. نمیگم شانسی گفته چون حتی ویژگی های احلاقی و ایناروهم گفت و همه چی رو گفت تقریبا... ولی همه اینایی که تو سایتن دروغن..

نه ندارم آدم عاقل مگه ازینا میپرسه؟؟

من میپرسم 

اصلانم عاقل نیستم ،از این لحاظ راست میگی 

ولی خب بیشتر بخاطر وسواسم میپرسم ، یعنی هرچند مدت یه چیزی درگیر میشم ،با همونا خودمو گول میزنم ،صرفا برای ارو شدن

کی بود عزیزم

دیگه حواب نمیدن ولی برای معدود افرادی که جواب دادن این اتفاق برای هممون افتاد.. جواب همه رو درست میداد و واسه من در حد 1 صفحه نوشته بود و گفته بود جالب اینجاست همش هم واقعی بود.. من بخاطر اون اکانتمو از تعلیقی در اوردم بهشون پیام دادم که اتفاق افتاد..

دیگه حواب نمیدن ولی برای معدود افرادی که جواب دادن این اتفاق برای هممون افتاد.. جواب همه رو درست مید ...

اسمشونو بگین ببینم به من جواب دادن یا نه قول میدم مزاحمشون نشم🥲🤍

بچه ها اگه شد برام دعا کنید چیزی که میخوام بشه ، ممنونم🤍

دیگه حواب نمیدن ولی برای معدود افرادی که جواب دادن این اتفاق برای هممون افتاد.. جواب همه رو درست مید ...

خوب بگو شاید جواب ما رو هم داد آدم بعضی وقتا تو شرایطی قرار میگیره که به این ادما احتیاج پیدا میکنه یه جور دلگرمین