2777
2789
عنوان

تاثیر خانواده برای ازدواج

69 بازدید | 3 پست

شنیدید میگن بچه ها نسخه جوان شده پدر مادراونن ولی گاهی اینطور نیست ممکنه بچه ای از رفتار پدر مادرش درس بگیره اینطوری که تلاش کنه اونجوری رفتار نکنه ،منکر یسری ویژگی های ارثی مثل شکاک بودن و خیانت نمیشم ولی بد خلقی و فحاشی و تهمت زدن و این چیزا چیزایی هستن که میشه کسب نکنیم چون اینا اکتسابی هستن.

ولی ببینید چقدر اون بچه ای که با یه مادر یا پدر که همش دعوا میکنه و بدخلقه و با هیچ کس نمیسازه و حتی خود شیفتس چه فرصتهایی رو از دست میده .

شما کسی رو دیدید که اینجوری مظلوم واقع بشه؟

نسل قدیم خیلیاشون اینطور بودن

هم خودم هم همسرم

ولی ماهایی ک اگاهیمون بیشتر شده خودمون باید به فکر ارتقامون باشیم

میشه جنگید باهاش

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

نسل قدیم خیلیاشون اینطور بودنهم خودم هم همسرمولی ماهایی ک اگاهیمون بیشتر شده خودمون باید به فکر ارتق ...

الان پدر مادرایی که میخوان بچهاشون رو سر و سامون بدن تا میشنون که مادر دختر یا پسر یا پدرش مشکلی دارن دیگه کلا ازدواج رو کنسل میکنن و میرن دنبال مورد دیگه ای اینجوری خیلی بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان پدر مادرایی که میخوان بچهاشون رو سر و سامون بدن تا میشنون که مادر دختر یا پسر یا پدرش مشکلی دار ...

پسر اگه عرضه داشته باشه پای تصمیم و انتخابش میمونه حتی خانوادش مخالف باشن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس