2777
2789
عنوان

دستپخت

| مشاهده متن کامل بحث + 4817 بازدید | 82 پست

سلام منم بعد از دوازده سال زندگی مشترک عالیه غذاهای سنتی خیلی خوب درست میکنم اما جدیدا را نه خیلی شایدم براش وقت وحوصله کنم راحت باشه تزیین خیلی کم براخودمون میکنم ولی وقتی تزیین کنم کلی به چشم میاد خخخخ البته من از دوازده سالگی خودم غذا میپختم بخاطر شرایط خاص

بعد به نظرم خودت را با خودت بسنج با پارسال خودت نه افراد دیگه 

موفق وشاد دوست مجازی ام

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه عالی خوش به حال همسرتون . البته من معتقدم شما استعدادشو داشتید چون توی اطراف من هستن ک سی سال دار ...

اره به نظر من يه كمى هم ذاتى😁

چون من مجرد كه بودم فقط يه برنج كه ابش جمع ميشد درش و ميبستم و زيرش و كم ميكردم 😂😂😂

🧿
من دستپختم از لحاظ طعم غذا خوبه آبگوشت  كشك بادمجان چلو گوشت قيمه قورمه سبزي اينارو هم خو ...

بسیار هم عالی . منم تزییناتم در همین حده فقط گاهی برنج زعفرونی رو تزیین میکنم توی دیس گلی ستاره ایی چیزی روی دیس درست میکنم 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
من خوبه دست پختم چون هر وقت آشپزی کنم باعلاقه میپزم وقتش و حوصله ش رو داشته باشم اما کلا جسورم تو ...

دسرای جدید . من تو دسر یکم ضعیفم . دسر جدید و راحت مثل چی ؟

بهترین غذا فسنجون وقرمه سبزی  از نظر همسر جان البته بقیه غذا هم خوبه چون این دوتا رو خودشون بیشتر دوست دارن میگن وگرنه اش رشته من معروفه

من دستپختم عالیه

طوریکه هرکی میخوره نمیدونم چرا میگن توقع نداشتیم ایقد خوب باشه دست پختت بعد دستور غذا روازم میپرسن

تزیین غذا کمی ،،، بیشتر تمیز و مرتب

تزیین سالاد و ... خوشم نمیاد

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
دسپختم خوبه بدون كلاس رفتن مخصوصا كيك و شيريني هام عالي ميشه

البته منم تو کیک شیرینی کارم خوبه به این امیدوارم 

هر وقت حال داشته باشم پا میشم یک چیزی درست میکنم😂

انواع کیک،شیرینی،ژله،پودینگ وحلوا و...

خدایا من به هرخیری ازجانب تو محتاجم . . .

منم عاشق دسر ساده ام یکی از دوستان گذاشتن چند بار درست کردم وکمی خودم توش سلیقه کردم عالی شد اینم از مزایای نی نی سایت