2777
2789
عنوان

دستپخت

| مشاهده متن کامل بحث + 4817 بازدید | 82 پست
این چیز کیک شکلاتیه 

به به عالیه

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستپختم خوبه بیشتره غذاها رو در حد عالی میپزم. غذاهایی رو هم بلد نباشم یه سرچ میکنم ازروی دستر درست میکنم بازم همیشه عالی بوده

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
لطف کن دستور کشک بادمجونو بده

پیاز حسابی سرخ میکنم ، در حین سرخ کردن بهش زردچوبه میزنم . بادمجون میشورم با پوست یه کم بهش نمک میزنم و میزارم یه چند ساعتی بمونه ، بعد روغن زیتون میزنم و میزارم تو فر.طبقه وسط، حرارت ۱۷۰ حدود ۴۰ دقیقه.چند بار پشت و رو میکنم و وقتی که پخت از فر در میارم و با پیاز قاطی میکنم ، یه کم لهش میکنم و مقدار کمی هم روغن اضافه میکنم و زیرش و کم میکنم و در قابلمه رو میبندم،گردو خرد میکنم ، نعنا رو هم توی روغن تفت میدم، کشک هم کشک خشک استفاده میکنم و توی آب جوش حل میکنم، یه کم از کشک توی قابلمه با بادمجون قاطی میکنم. و گردو رو هم اضافه میکنم به همراه فلفل سیاه.بعد هم میریزم توی ظرف و با کشک و سیر و نعنا داغ تزیین میکنم.

پیاز حسابی سرخ میکنم ، در حین سرخ کردن بهش زردچوبه میزنم . بادمجون میشورم با پوست یه کم بهش نمک میزن ...

مرسی عزیزم

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
دستپختم خوبه بیشتره غذاها رو در حد عالی میپزم. غذاهایی رو هم بلد نباشم یه سرچ میکنم ازروی دستر درست ...

من امتحان کردم از روی دستور  بگیر و نگیر داره . گاهی خوب میشه گاهی نه

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
پیاز حسابی سرخ میکنم ، در حین سرخ کردن بهش زردچوبه میزنم . بادمجون میشورم با پوست یه کم بهش نمک میزن ...

این مدلیش رو هم امتحان میکنم . من گاهی بابادمجون کبابی درست میکنم 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟