2777
2789

چقدر دردناک. الان تو چه وضعیتی هستی

قبول داری مردی که حاضر بوده با توی کم سن ازدواج کن، شوهر نمیشه؟ یا شوهرت رو بخشیدی؟

من ۱۷ ازدواج کردم. از شوهرم کینه دارم. من نمیدونستم... تو که ۲۶ سالت بود چرا این کارو کردی؟! هیچ وقت دلیل قانع کننده ای نداد، برای همین جدا میشم(البته ۱۰۰ مشکل دیگه دارم اما این هم خیلی اذیتم میکنه) 

کاربری دست ۷ نفره. ❕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۲۶ سالمه با خودمم برطرف نمیکنم ینی بیشتر نیاز عاطفی دارم و وقتی بر طرف نمیشه خیلی عصبی میشم و پرخ ...

همه اینا درده

شما امکانش رو داشتید که ۱۷ ۱۸ سالگی ازدواج کنید؟

امام رضا (ع)

الان بهترین سن همین ۱۵ساله که شوهر کنن اگرم نکنن با چند تا پسر ارتباط ج... برقرار میکنن نگید نه که ب ...

هوووووف

پس کی درس بخونه دختر 

کی تفریح سالم داشته باشه 

کی به خودش برسه 

کی؟ 

چرا از اینور بوم و از اونور بوم میفتین 

زوووود آقا بالاسر داشته باشه نکنه هرز بپره؟ 😐

دخترای اطراف شما شاید چنینن

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

الان بهترین سن همین ۱۵ساله که شوهر کنن اگرم نکنن با چند تا پسر ارتباط ج... برقرار میکنن نگید نه که ب ...

یعنی بچه رو تربیت نکنن

جاش شوهر بدن😂

مگه عهد قاجاره

خب بچه رو جای اینکه عین اردک ول بدن تو جامعه

تربیتش کنن !!!!

۱۵ ساله حق رای نداره

حق گواهینامه نداره

شوهر چیشه دیگ

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

خب؟

خب اینکه یعنی ادم درستی تو زندگیم وارد نشده 

ولی خداروشکر سن پایین ازدواج نکردم البته ادم مرفه بی دردی هم نیستم ولی امیدوارم که روزی ارزش دختران سرزمینم رو همه بفهمن و این نگاه محدود کردنمون هرکدوممون به نوعی محدودیت داشتیم برداشته بشه 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

۳تاااا بچه؟؟؟؟واقعا؟؟؟

بعله

برا خودم غیر قابل باور بود....

خیلیم با افتخار میگفت

هیچی نمیشد گفتش

توی اکثر تاپیکا هست

حالا اینجا الان انلاین نیستش

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ای دادراضی نیستین الان؟الان دختر ۲۰ ساله نیازش رو با خودش برطرف میکنه اینم یه درده از اونور زودتر از ...

چرا درده ؟ اولین گزینه ،بنظرم ک ایرادی نداره ،خودم ۲۰سالمه 

بخاطر این موضوع ازدواج کردن خیلی فاجعه است

ای دادراضی نیستین الان؟الان دختر ۲۰ ساله نیازش رو با خودش برطرف میکنه اینم یه درده از اونور زودتر از ...

از زندگیم راضیم نمیگم همه چی عالیه ولی از مجردیم بهتره

فقط میگم کاش این زندگی رو بعد از ۲۰ سالگی به دست میاوردم

۱۵ سالم بود اومدم تو خونه خودم که همه مسئولیت ها با من بود خیلی خرابکاری کردم تا خونه داری یاد بکیرم از انورم ۱۶ سالگی مادر شدم بدون هیچ تجربه ای سخت گذشت بهم از الان راضیم ولی دلم برا بچگیم میسوزه

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃

منم ۱۶ سالم بود 😐 تازه اوایل ازدواجم یه چیز مثبت ۱۸ زده بود شوهرم میگفت نبین مناسب نیست برا سنت🙄 الان ۲۶ سالمه 

لطفا الان نیاین بگین شوهرت فلان بوده و از اینچیزا 

بنده خدا خیلیم ادم خوبیه من خودمم واقعا بعد ازدواجم به ارامش و هر چی خواستم رسیدم 

😆😆😆

ببخشیدا

کنکور

دانشگاه 

شغل 

اونا چی؟... الان جمعیت زیاده نیاز ب آدم تحصیل کرده بیشتر شده عزیزم اگه همه دخترای با استعداد کشور از ۱۵ شوهر کنن جامعه ب ف....ک میره 

دوماه قبل عید برای سونوگرافی رفته بودم

دختره 17 سالش بود از دوست پسرش حامله بود

اومده بود سونو ولی خیلی داغون بود از شدت استرس و ناراحتی

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
مجردیم خوب نبود خیلی محدود بودم الان از زندگیم وشوهرم راضیمولی چند سال اول جون کندم تا زندگیم رو پا ...

خب عزیزم ایشالا که همیشه من بعد خوشبخت باشین 

قسمتتون بوده 

خدا رو شکر راضی هستی الان 

ذهنتونو خراب نکنین 

هر کسی زندگیش یه مدله

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

2790
2778
2791
2779
2792