2777
2789
فک کن بچه ۹ ساله با یه نر خر رابطه ج داشته باشه چرا نسل اینا منقرض نمیشه :/

اتفاقا من یه دختره رو می شناسم سیزده چهار ده ساله با یه مرد بیست سال بزرگتر از خودش ازدواج کرد اینقدر که این خوشبخته همه حسرت به دل موندن. الان بیست و پنج سالشه می گه اگه زن این نشده بودم بدبخت می شدم.خودش هیچی نبود از یه خانواده داغون بی پول بی هیچی قیافه هم نداشت .پسره پول دار و قیافه دار اخلاق به خدا اکی اکی هستن.من یه چیزی نی گم شما یه چیزی می سنوی.اگه گزینه مناسب بود دختر سن پانزده به بالا رد نکنید.بلاخره بزرگ می سه می فهه چقدر خوشبخت شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج گفتن نه تجاوز خواهر

منم همینو گفتم ببین دخترشو ۹سالگی شوهر میده خودش یا برای مردم زبونش درازه

تورا به خاک ندادم به آسمان دادم زمین جای قشنگی برای گلها نیست تو را به رسم امانت به آسمان دادم . . مادر🖤

بله دقیفا پونزده سالگی سن ازدواج نیستحتی توی خارج ک روابط ازادهباید حداقل هیجده سال رو داشت

با ازدواجشون مشکل دارین اما چقدر تاپیکهای زیادی دیدم همین کودکان حتی زیر 15 سال پارتنر دارن و کسی نمیگه کودک پارتنری

اینا با قوانین دینی مشکل دارن

ولی خوبه بدونین این قوانین برای همون دخترای عجول گذاشته شده که خیلی هم خوب میفهمن چه خبره. 

ازدواج فقط برطرف کردن نیاز جنسی نیست.

نیاز جنسی فقط یه بخش از ازدواجه.

ازدواج یعنی قبول مسئولیت تو همه زمینه ها، یعنی توانایی کنترل تمام شرایط و بحران های مالی، عاطفی و... که بعد از ازدواج بوجود میان. 

چرا فکر می‌کنید بچه ای که ۱۵/۱۶ سالشه؛ صرف اینکه نیاز جنسیش ممکنه طغیان کنه، باید شوهرش داد تا بیوفته تو کوهی از مشکلات روحی و...

پس نقش پدر و مادر این وسط چیه؟ 

والدینی که نتونن فرزندشون رو کمک کنن تا این دوره رو بگذرونه، چطور میتونن در آینده که ازدواج کرد، تکیه گاهش باشن؟؟؟

الگوتون حضرت فاطمه هست که تو ۹ سالگی ازدواج کرده؟ 

شما چطور یه دختر ۹ ساله اون زمان رو با ۱۴/۱۵ ساله های الان مقایسه میکنید؟ اونوقت حضرت فاطمه رو!!!

التماس تفکر

با ازدواجشون مشکل دارین اما چقدر تاپیکهای زیادی دیدم همین کودکان حتی زیر 15 سال پارتنر دارن و کسی نم ...

چرا فکر میکنی ماها با پارتنر داشتن بچه پونزده ساله موافقیم؟

نخ هیچ کدومشون درست نیستن

نه اونی ک پونزده سالگی ازدواج میکنه 

نه اونی ک پونزده سالگی دوست پسر داره

هردوتاشون گند میزنن ب اینده هاشون

خدانکنه... مثل اینکه یاد نگرفتی درست حرف بزنی خداکنه مادر دختر نباشی

خودت مگه نمیگی ازدواج تو ۹ سالگی خوبه خب دخترتو شوهر بده تا به بچه ۹ ساله تجاوز ‌کنن دیکه 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
الان بهترین سن همین ۱۵ساله که شوهر کنن اگرم نکنن با چند تا پسر ارتباط ج... برقرار میکنن نگید نه که ب ...

شاید شما و اطرافیانتون اینطور هستین، ما که ۱۵ ساله‌هامون اینطوری نیستن و توی این سن هم ازدواج نمیکنن خداروشکر

دقیقا منم کلاس نهم ازدواج کردم و دیگه نتونستم درس بخونم حتی دیپلمم ندارم در صورتی که قبل ازدواج شاگر ...

چرا ادامه ندادی عزیزم ؟

همسرت مانع شد؟

هنوزم دیر نشده ها

از همین مهر استارت بزن ادامه بده تا لیسانس و فپق لیسانس هم برسون خودتو 

منم دهم ازدواج کردم

دیپلممو که گرفتم باردار شدم ، دیگه دانشگاه نرفتم، البته علاقه ای هم نداشتم ، ولی  پسرم که 10 ماهش شد دانشگاه ثبت نام کردم 

الان هم ترم یکم🥰

اگه میدونستم نزدیک ۴۰ سالم میشه و نه شغل نه تحصیلات نه ازدواجبه این پوچی به اجبار خانواده و تقدیرم م ...

این‌ نگو

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

2790
2778
2791
2779
2792