mahnegarkhat مدیر استارتر عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 834 عنوان واقعا بچه داری بی خوابی میاره 129 بازدید | 14 پست من خیلی نگرانم چون من واقعا خوابالوام هرکاری کردم درست نشدم حتی با اینکه کنکوریم اما از خوابم نمیزنم و هشت ساعت بااایددد بخوابم نگرانم بچه بیاد نتونم نگه دارمش یا وقتی که خوابم میاد به شدت حواس پرت و گیجم کلا از مادر شدن وحشت دارم 🥲 1404/01/25 | 16:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
father78 عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 5024 مادر که بشی خوب میشی . مثل من که خیلی غلت میزدم تو خواب الان باردارم به زور از این پهلو اون پهلو میشم😄
دخترآبادی عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 3709 شرایطش که پیش بیاد بدنت خود به خود باهاش تنظیم میشه شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲
mahnegarkhat مدیر استارتر عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 834 من تا ۱۰ ساعت نخوابم خوابالو و کسلم در طول روز منم خیلی میخوابم واقعا هرچی امتحان کردم نشد قهوه انرژی زا همش بی فایده بود میترسم بچه بیارم از پسش بر نیام اگه خسته باشم افسرده میشم خب
رهافانی عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 11423 کشکی نیست که میگن بهشت زیر پای مادرانه ادم ناخودآگاه خوابش سبک میشه یه جور نگرانی برای دلبندش نمیزاره آدم درست بخوابه دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه
mahnegarkhat مدیر استارتر عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 834 کنکوری هستییا متاهلی یا باردار یا همه موارد😊 کنکوری متاهل
srtttttttt عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 616 بستگی به بچه ات داره بعضی بچه ها آرومن بعضیا نهبچه دومم کولیک داشت ده شب میخوابید یک بیدار میشد تا ساعت هشت نه صبح یکسره گریه میکرد اولی هم سخت میخوابید وتند تند بیدار میشد
mahnegarkhat مدیر استارتر عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 834 کنکوری هستییا متاهلی یا باردار یا همه موارد😊 کنکوری متاهل
mahnegarkhat مدیر استارتر عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 834 بستگی به بچه ات داره بعضی بچه ها آرومن بعضیا نهبچه دومم کولیک داشت ده شب میخوابید یک بیدار میشد تا س ... وای خدانکنه بچه من گریه کنه از گریه بچه متنفرم با اینکه عاشق بچم
mahnegarkhat مدیر استارتر عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 834 کشکی نیست که میگن بهشت زیر پای مادرانه ادم ناخودآگاه خوابش سبک میشه یه جور نگرانی برای دلبندش نمیزار ... ای بابا خب بچه باید یه مادر سالم داشته باشه دیگه من احساس میکنم بچه داری و گرفتاریاش منو تبدیل به یه آدم افسرده میکنه البته بدبین نیستم اما نگرانم به شدت
srtttttttt عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 616 وای خدانکنه بچه من گریه کنه از گریه بچه متنفرم با اینکه عاشق بچم وا عزیزم حتی آروم ترین بچه هام گریه و بیقراری دارن مخصوصا دندون درآوردنی یا دور از جونشون مریض که میشن پدر آدم درمیارن
mahnegarkhat مدیر استارتر عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 834 وا عزیزم حتی آروم ترین بچه هام گریه و بیقراری دارن مخصوصا دندون درآوردنی یا دور از جونشون مریض که می ... 😭😭😭 خدا بهم صبر بده پس خدا به شمام اجر بده
srtttttttt عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 616 😭😭😭 خدا بهم صبر بده پس خدا به شمام اجر بده ممنونانشالله بچه شمام آروم میشه و شمارو اذیت نمیکنه