به گوش همه دانشگاه رسونده ازم خوشش میاد نزدیک دو ساله، همشم مثل بز نگام میکنه ولی جلو نمیاد چشه خدایی خستم کرده اگه نمیخوای بیای جلو خب کم زل بزن به آدم دیگه همه فهمیدن
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
دوستم بهش گفت یه مدت بس کرد اما الان دوباره شروع کرده بهش حرف میزنی هیچی نمیگه لال وایمیسته نگاه میک ...
ولش کن از این هیچی در نمیاد. یه بار تذکر بده بگو حق نداری در مورد من با دوستات حرف بزنی
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏