2777
2789
عنوان

کمکککک

47 بازدید | 2 پست

سلام دوستان لطفا راهنماییم کنید عقدم نزدیکه ولی خانوادم انقد دستشون نیست که بخوان سر عقدم بهم طلا کادو بدن از طرفی هم خودم شاغلم و با پول حقوقم ۲۰ گرم پارسیان دارم و رفتم طلافروشی صحبت کردم گفت پارسیان بیار بجاش میتونی طلا برداری الان میخوام دوتا النگو بگیرم یدونه بدم به بابا و مامانم یدونه هم بدم به داداشام که سر سفره عقد بهم کادو بدن. ولی اگه سکه پارسیانمو ببرم باید اجرت و مالیات که حدود ۵ تا ۱۰ میلیون برای هر النگو هست رو خودم باز بدم یا سکه پارسیان بیشتر بدم یعنی اون مبلغ ضرر میکنم و همچنین سکه هامو تقریبا ۱۰۰ هزارتومن از قیمت فروش کمتر میخرن چون قیمت خرید و فروش طلا متفاوته و باید این مابه التفاوت و اجرت و مالیات اضافه پرداخت کنم بنظرتون چه کنم؟سکه هامو نگهدارم و به صلاحه که اون مبلغ ضرر بدم ولی النگو بخرم تا سرسفره عقد بهم بدن؟

🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼💖

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره