2777

آره راضیم

بعضیا چون خونه مادرشوهر میرن و اینا بنا ب دلایلی ارزششون میوفته از نظر خودشون ولی من چون ارزشم حفظ میشه چون نامزدم همچین اجازه ای روب خانوادش نمیده ک منو ناراحت یا خرد کنن آره راضیم

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره راضیمبعضیا چون خونه مادرشوهر میرن و اینا بنا ب دلایلی ارزششون میوفته از نظر خودشون ولی من چون ار ...

من مشکلی یاخانوادش ندارم خوبن خدایی 

اما☹️هیجانمیریم گاهی دوهفته نمیبینمش گاهی یماه باینکه نیم ساعت راهه فاصلمون هیچ خوشی ندارم حالم گرفتس انگار صدساله عروسی کردیم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
منم مثل شماس وضعیتم در هفته یک بار بیشتر نمیبینمش

خیلی بده اینجوری

تفریح چی؟خرید؟

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
من مشکلی یاخانوادش ندارم خوبن خدایی اما☹️هیجانمیریم گاهی دوهفته نمیبینمش گاهی یماه باینکه نیم ساعت ر ...

اها از اون لحاظ

خیلیا این مشکلو دارن

ولی وضعیت من فرق میکنه ولی ما چون خیلی سال بود دوست بودیم و وضعیت خیلیییی سختی داشتیم ب طوری تو ۱۰ سال همو ۵ بار ندیدیم فک کنم بخاطر همین یجورایی عطشمون به هم خیلیییی زیاده😂😂ما هرررر روز همو میبینم بیشتر از یک بار هرر روز ینی شهر دیگ هم باشه خودشو میرسونه

افراد زیادی این مشکلو دارن به نظرم باید حل بشه اصلا وضعیت خوبی نیست

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
اها از اون لحاظخیلیا این مشکلو دارنولی وضعیت من فرق میکنه ولی ما چون خیلی سال بود دوست بودیم و وضعیت ...

ماهم ۵سال دوست بودیم همو نمیدیدیم

مسخره مضخرف معلق بین هوا و زمین دخالت دیگران و...

😞😞چقدر درک میکنم بلاتکلیفی اذیتم میکنه ازاینور هیچ خوشگذرونی ندارم پولی نیست ماشین نیست 😞ینی عقدم به شدت افتضاحه هرکی میبینه میگه مگه تو عقدنیستی چراااینجورین هیچیت به عقدکرده هانمیخوره نه تفریحی دارین ن همو میبینین نه میان میبرنت خونشون ☹️

😞😞چقدر درک میکنم بلاتکلیفی اذیتم میکنه ازاینور هیچ خوشگذرونی ندارم پولی نیست ماشین نیست 😞ینی عقدم ...

اره میدونم بابا 

اخه خوش گذرونی هم یکساعته 

ادم دلش میخاد خونه خودش باشه

درخواست دوستی نمیپذیرم هرکی میخای باش