2777
2789

آره راضیم

بعضیا چون خونه مادرشوهر میرن و اینا بنا ب دلایلی ارزششون میوفته از نظر خودشون ولی من چون ارزشم حفظ میشه چون نامزدم همچین اجازه ای روب خانوادش نمیده ک منو ناراحت یا خرد کنن آره راضیم

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره راضیمبعضیا چون خونه مادرشوهر میرن و اینا بنا ب دلایلی ارزششون میوفته از نظر خودشون ولی من چون ار ...

من مشکلی یاخانوادش ندارم خوبن خدایی 

اما☹️هیجانمیریم گاهی دوهفته نمیبینمش گاهی یماه باینکه نیم ساعت راهه فاصلمون هیچ خوشی ندارم حالم گرفتس انگار صدساله عروسی کردیم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
منم مثل شماس وضعیتم در هفته یک بار بیشتر نمیبینمش

خیلی بده اینجوری

تفریح چی؟خرید؟

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
من مشکلی یاخانوادش ندارم خوبن خدایی اما☹️هیجانمیریم گاهی دوهفته نمیبینمش گاهی یماه باینکه نیم ساعت ر ...

اها از اون لحاظ

خیلیا این مشکلو دارن

ولی وضعیت من فرق میکنه ولی ما چون خیلی سال بود دوست بودیم و وضعیت خیلیییی سختی داشتیم ب طوری تو ۱۰ سال همو ۵ بار ندیدیم فک کنم بخاطر همین یجورایی عطشمون به هم خیلیییی زیاده😂😂ما هرررر روز همو میبینم بیشتر از یک بار هرر روز ینی شهر دیگ هم باشه خودشو میرسونه

افراد زیادی این مشکلو دارن به نظرم باید حل بشه اصلا وضعیت خوبی نیست

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
اها از اون لحاظخیلیا این مشکلو دارنولی وضعیت من فرق میکنه ولی ما چون خیلی سال بود دوست بودیم و وضعیت ...

ماهم ۵سال دوست بودیم همو نمیدیدیم

مسخره مضخرف معلق بین هوا و زمین دخالت دیگران و...

😞😞چقدر درک میکنم بلاتکلیفی اذیتم میکنه ازاینور هیچ خوشگذرونی ندارم پولی نیست ماشین نیست 😞ینی عقدم به شدت افتضاحه هرکی میبینه میگه مگه تو عقدنیستی چراااینجورین هیچیت به عقدکرده هانمیخوره نه تفریحی دارین ن همو میبینین نه میان میبرنت خونشون ☹️

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز