2777
2789
عنوان

نیش زبون های خانواده شوهر

127 بازدید | 3 پست

سلام  من 2 ساله دارم حسادت ها و دخالت و نیش زبون مادرشوهر و خواهر شوهرم تحمل میکنم  بخاطرش خیلی تحت فشارم خیلی حمله عصبی بهم دست میده هم خودم دارم از بین میرم هم رابطم و زندگیم نابود میشه 

هر چی هم بهشون گفتیم رفتارتون درست کنید یا ناراحت شدیم قهر میکنن و محلت نمیزارن  یا دو سه بار آدم میشن بعد دوباره شروع میکنن 

من از دست این رفتارهاشون خیلی خودخوری و بحث با شوهرم دارم  به این نتیجه رسیدم باید باهاشون قطع رابطه کنم وگرنه اینطوری ادامه پیدا کنه من تبدیل میشم به یه زن عصبی و روانی و زندگیم از هم می‌پاشه

توروخدا کمکم کنید بگید باید چیکار کنم

اونام دقیقا همینو میخوان که نتونی زندگی کنی. درست بشو نیستن بیخود خودتو گول نزن قطع رابطه کن و تمام. خدا لعنتشون کنه‌ مثل خانواده شوهر منن. دوبار سکته قلبی کردم از دستشون.خدا ورشون داره به حق علی. نمیزارن آدم زندگی کنه

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز

عزیزم حرص نخور، سعی کن خودتو نسبت به رفتارشون بی تفاوت نشون بدی. نذار بفهمن که داری حرص میخوری. 

بذار بگن این دختره چقدر بی خیاله، نذار کنایه هاشون توی ذهنت اثر بذاره. بگو بخند و شاد باش این چیزیه که حرصشونو در میاره و اونا رو تا مرز جنون میبره. 

بذار از شاد بودن و بی تفاوت بودنت دق کنن. 

خدا هدایتشون کنه که اینقدر وقیح نباشن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطع رابطه فقط مشکل رو جدی تر میکنه و گاهی باعث میشه همسرت ازت دورتر بشه. چون شما بعنوان یه عروس میتونی رفت و آمد نکنی ولی همسرت که نمیتونه همیشه خونه مادرش نره.... پس نرفتن تو باعث میشه دست و پاشون بازتر باشه و بیشتر با پسرشون صحبت کنن و زندگیتون بهم بریزن. چند بار که شما به حرفاشون محل ندی و با احترام باهاشون رفتار کنی اولین کسی که از اونا دلزده میشه و به شما ایمان میاره همسرتونه و اونوقت اون میتونه بهترین مدافعتون باشه