2777
2789
عنوان

راهنمایی عمل ماموپلاستی

92 بازدید | 8 پست

دوستانی که تجربه عمل مامو دارن می‌شه راهنمایی کنن و از تجربه‌شون بگن؟ عملتون سخت بود یا آسون؟ پیش کی عمل کردین و کل هزینه‌ها چقدر شد حدودا؟ از نتیجه عملتون راضی بودین؟ ممنون می‌شم کمکم کنید.

برای حسرت یه زندگی معمولی...

دوستم انجام داده بود هزینشو پرسیده بودم فک کنم دور و بر 100 تومن بود. پیش دکتر احمدرضا طاهری ماموپلاستی رو انجام داده و این که بعد از عمل خیلی مراقب بود تا مشکلی پیش نیاد

الانم وضعیتش اوکیه و خوش فرم شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منشی و ادمین‌های محترم خواهشا نیایین زیر این پست تبلیغات کنید. خیلی تابلویید به خدا! من که اسم هر دکتری رو توی نی‌نی سایت با این سبک تبلیغات می‌بینم از صد کیلومتریش هم رد نمی‌شم!!!

نمی‌دونم راجع به هوش بقیه چی فکر می‌کنید که به خودتون اجازه می‌دین اینجوری به شعورمون توهین کنین!!!!🙄🙄

بچه‌ها دکتر خوب توی تهران اگر می‌شناسین معرفی کنین لطفا

می شه اگه دکترهایی پیدا کردین به من هم بگین؟

من فعلا دکتر آخوندی نسب تو ذهنمه. ۷سال پیش با دکتر حق گذار ماموپلاستی کردم و عالی بود.اما ۲۵کیلو چاق شدم و سینه ام از روز اول بزرگتر شده. دوباره می خوام عمل کنم.دکتر سنشون بالا رفته‌ و هزینه اش هم بالاست.

می شه اگه دکترهایی پیدا کردین به من هم بگین؟من فعلا دکتر آخوندی نسب تو ذهنمه. ۷سال پیش با دکتر حق گذ ...

من هنوز در مرحله تحقیقم و به قطعیت نرسیدم. اما فعلا از نتایج و کارهای دکتر قلخانی، دکتر فروتن و دکتر دلشاد خوشم اومده و جزو گزینه‌هام هستن.

دکتر آخوندی نسب رو نمی‌شناسم. شما کاراشون رو دیدین قبلا؟ از رضایت عملاشون خبر دارین؟