2777
2789
عنوان

عذاب وجدان بخاطر رل داشتن

227 بازدید | 36 پست

از اینکه با پسرا حرف زدم و اونا منو می‌شناسن احساس عذاب وجدان دارم نه بخاطر محرم و نامحرمی حس میکنم به مادر و پدرم پشت کردم. قبلا همچنین حسی نداشتم الان دارم میگم ابرو پدر و مادرم بردم😔😔😔😭😭😭(در ضمن من خیلی روشنفکرم ولی نمیدونم این فکر چرا داره داغونم میکنه‌) 

دخترای پایین شهر بیشتر بوی معرفت میدن✨

من تو عمرم با ی نفر حرف ردم بخاطر اون ی نفرم عذاب وجدان دارم خیلی 

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام. خوب تاپیک کردنش جالب نیست، چرا؟ چون هرکسی نظری داره و شما باید ببینید واقعا درست و نادرست چیه

من فکر کردم به خاطر ارتباط با نامحرم میگید که خوب حرامه و عذاب وجدان برای اون دارید.

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

من تو عمرم با ی نفر حرف ردم بخاطر اون ی نفرم عذاب وجدان دارم خیلی

من قبلا اینطور نبودم یه مدتیه همش غصه ابروی پدر و مادرم میخورم در حالی ک من کاری نکردم فق رل مجازی داشتم همین

ببین من خودم مذهبی ام ولی اگه رابطت گناه الود نیست و دوسداری با چند نفر ب قصد ازدواج اشنا بشی و دیدی ...

رل بودن، با اشنایی برای ازدواج متفاوته عزیز من، کی گفته اشکالی نداره؟

تو اشنایی برای ازدواج صرفا یه رابطه دارای حد و حدود اونم با حضور و اطلاع خانواده ها به قصد ازدواج هست. همین.

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

عادیه بهت حق میدم چونکه ذاتت پاکه ریشه ات درسته

پاک بودنم سخته والا کاش خدا یکمی بیخیالی تو وجودم گذاشته بود تا انقد حرص همچی نخورم