2777
2789

عدد بتا ربطی به دختر وپسر نداره؟ 

چند بوده عددتون؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخایی بدونی بچش چیه. بدون اینکه بفهمه یکم نمک بریز رو سرش اگه دست زد پشت لبش یا دماغشه پسره 

اگه دست زد موهاش دختره.

این واقعا حقیقت داره واسه هرکی کردیم درست دراومده حتی خودم

وقتی ریختی هی نگاهش کن ببین کدومو اول انجام میده

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

خب شاید اصلا هیچ کدوم از این کارارو نکنه

نه میکنه صد درصد. 

باید ریختی تو نخ بری هی نگاهش کنی نگاه ازش برنداری ختما انجام میده .ما میدونی چقدر واسه چندنفرکردیم درست بوده.من خیلی به نمک اعتقاد دازم. اون سری زن فامیل شوهرم نمیدونست چیه نمک ریختن انجام داد شد پسر الان نزدیک 5ماهشه 

وقتی رفتع بود سونو گفت پسره.

باشه انجام میدم

انجام دادی بگو هرچی بود